lv
  • en
  • lv
lv
  • en
  • lv
Grozs 0

Testa rezultāti: APIMI Ķermeņa losjons

Augustā Medicine.lv sadarbībā ar SIA ApiMI piedāvāja izmēģināt Ķermeņa losjonu ar propolisu un sarkanā āboliņa ekstraktu. Šajā Bloga sadaļā vari lasīt atsauksmes no cilvēkiem, kuriem bija iespēja izmēģināt un lietot mūsu ražoto Ķermeņa losjonu.

Inta, 49 gadi

Ar „Apimi” produktiem esmu jau laiciņu iepriekš pazīstama un zinu, ka tos ir vērts iegādāties un lietot, tāpēc liela vēlēšanās bija izmēgināt arī „Apimi” ķermeņa losjonu.

Ļoti skaists – melns ar zeltītām bišu šūnām – 200 ml iepakojums ir pietiekoši liels, lai ķermeņa losjons pietiktu ilgam laikam. Dozators ir ērts lietošanā – vienā reizē izspiež tik daudz, lai ar to pietiek, piemēram, viena apakšstilba pilnīgai noziešanai ar losjonu.

Šis losjons nerada lipīgu sajūtu un nesausina ādu. Lietojot „Apimi” losjonu, āda kļūst zīdaini maiga, un āda pēc tam smaržo pēc pļavu ziediem un medus.

Šo produktu lietoju pēc dušas vai baseina apmeklējuma, un tas palīdz ādai ātrāk atgūties un atjaunot dabisko aizsargbarjeru.

Paldies par iespēju izmēģināt šo lielisko produktu!

Madara, 33 gadi

Izvēlējos testēt šo produktu, jo ādas kopšana un rūpes par sevi manā dzīvē ir ļoti svarīga sastāvdaļa. Krēms piesaistīja uzmanību, jo ir izmantotas sertificētas dabīgas izcelsmes izejvielas, kas ievāktas Latvijā, un arī produkts ražots Latvijā, kas man likās kas jauns, jo iepriekš nebiju lietojusi produkciju no Latvijas.

Ļoti patīk produkta iepakojums, un dozators to padara ļoti ērti lietojamu. Krāsa gan prasījās būt gaišāka saistībā ar medu, bitēm un vasarīgo smaržu.

Produkta aromāts ir ļoti patīkams, viegls un neuzkrītošs, tiešām asociējas ar vasaras pļavām un sauli. Mana āda ir diezgan izvēlīga uz produkta konsistenci un biezumu, līdz ar to man šis krēms likās par smagu un treknu. Sastāvā var lieliski redzēt, ka tiek izmantotas daudz eļļas un vasks, kā arī, klājot krēmu uz ādas, var sajust to vaskaino sajūtu un paliekošu efektu, kas aizņem ilgāku laiku, lai pilnībā uzsūktos ādas virsmā. Krēms klājas ērti un viegli, bet atstāj arī nedaudz lipīgu sajūtu aiz sevis tajā esošā vaska dēļ.

Krēmu izmantoju pēc dušas, sākumā uz visa ķermeņa, bet, kad konstatēju, ka produkts ilgi uzsūcas un paliek „ķēpīgs”, turpināju tikai uz sausākajām vietām kā elkoņiem, ceļiem, pēdām un rokām. Krēmu lietoju arī uz lūpām, un efekts ir ļoti pārsteidzošs – lūpas tiek ļoti labi mitrinātas, paliek maigas un samatainas! Zīdainā sajūta rada patīkamu, netaukainu aizsargbarjeru uz lūpām! 

Iesaku izmēģināt losjonu tiem, kam āda ir vairāk sausa un lobās, īpaši ziemas un rudes sezonās!

Anita, 28 gadi

Šīs vasaras tveicē un karstumā manai ķermeņa ādai bija jāpievērš lielāka uzmanība nekā līdz šim. Pastāvīgi dedzinošā saule, karstā svelme un pilsētas gaiss padarīja ķermeņa ādu ļoti sausu. No rīta, ieziežoties ar savu krēmu, it kā āda palika mitrāka, bet pēc īsa laika sausums ādu bija atkal pārņēmis un sausākajās vietās parādījās arī mikroplaisas. Protams, tādā brīdī nekas cits neatliek kā ziest atkal krēmu un cerēt, ka mitrums noturēsies ilgāk, vai meklēt efektīgāku līdzekli. 

Portālā medicine.lv ieraudzīju, ka var pieteikties testēt ''Apimi'' ķermeņa losjonu ar propolisu. Pieteicos un kopā ar jauku vēstulīti ar novēlējumu no „Apimi” saņēmu testēšanā skaistu un lielu pudelīti ar „Apimi” ķermeņa losjonu.

Vispirms mani uzrunāja vasaras smarža – mazliet saules, tad bišu vasks, un jauktu ziedu pēcsmarža. Iepazīstoties ar skaisto iepakojumu, sapratu jaukās smaržas avotu, jo sastāvā ir propoliss un sarkanā āboliņa ekstrakts. Abas sastāvdaļas rūpējas par ādas veselību un labsajūtu, pasargā no kaitīgiem gaisa maisījumiem un veicina ādas atjaunošanas procesus. Losjons ir vieglas konsistences, gaiši dzeltenā krāsā. Iemasējot ādā, tas ātri uzsūcas, bet tik un tā uz ādas jūtama tāda kā ''sedziņas'' kārta, kas it kā pasargā un uztur mitrumu.

Pēc nedēļas ilgas ikdienas ''Apimi'' ķermeņa losjona ar propolisu lietošanas uz ādas, mitrums saglabājās daudz ilgāk. Un pārsteidzošā kārtā mikroplaisiņas vairs nav manītas. Šis losjons tiešām ne tikai mitrina ādu, bet arī uztur mitrumu un aizsargā. Vēl pie tam veicina ādas atjaunošanas funkcijas.

Noteikti iesaku vasarā sauļojoties tepat Latvijā, vai rudenī – braucot uz siltajām zemēm, līdzi ņemt un lietot ''Apimi'' ķermeņa losjonu ar propolisu.

Sandra, 42 gadi

Jau labu laiku lietoju „Apimi” lūpukrāsu, kā arī esmu lietojusi vairākus citus „Apimi” produktus, tāpēc varu droši apgalvot, ka tie ir vieni no dabīgākajiem un visforšākajiem kosmētikas līdzekļiem, kuri ir radīti un izgatavoti tepat,  Latvijā. Ja man kādai draudzenei ir kas jādāvina, es pēdējā laikā izvēlos kādu no ''Apimi'' produktiem, jo tie ir skaisti noformēti un iepakoti, tie labi smaržo, tiek ražoti no Latvijā iegūtām dabīgām vielām un ir vienkārši ļoti sievišķīgi produkti. Tādēļ pieteicos testēt produktu, kuru līdz šim nebija nācies izmēģināt –  ''Apimi'' ķermeņa losjonu ar propolisu un sarkanā āboliņa ekstraktu.

Noformējums un dizains mani nepievīla – tas bija tikpat skaists un patīkami sievišķīgs kā citi „Apimi” produkti. Pudelīte ar viegli uzspiežamu uzgali, losjons pietiekamā daudzumā iztek jau ar pirmo uzspiešanas reizi.

Losjons ļoti patīkami smaržo pēc siena, propolisa, mazliet pļavu puķēm un medus. Vieglas konsistences, dzeltenīgās krāsas losjons ļoti viegli ziežas un ātri uzsūcas ādā. Pēc pāris minūtēm nav neviena taukaina plankuma vai lieka krēma kārtas sajūtas. Piemērots vasarām vai braucieniem uz siltām zemēm līdzņemšanai.

Iesaku ''Apimi'' ķermeņa losjonu ar propolisu un sarkanā āboliņa ekstraktu kā izcilu produktu, tepat ražotu Latvijā, ikdienas lietošanai vai dāvināšanai kādai draudzenei.

Gunta, 43 gadi

Tā kā jau biju izmēģinājusi vairākus „Apimi” produktus, iespēja iepazīties ar vēl vienu šī zīmola kosmētikas izstrādājumu likās ļoti vilinoša. Ja līdz tam kopjošo kosmētiku ar bišu produktiem ķermeņa kopšanā biju lietojusi ļoti maz, „Apimi” devis man jaunu un labu pieredzi!

Ķermeņa losjons ar propolisa un sarkanā āboliņa ekstraktu tiek piedāvāts klasiskā un populārā tilpumā – 200 ml. Tas ir ērts lietošanai gan mājās, gan arī līdzņemšanai (ja vien nav iecerēts pārvadāšanai rokas bagāžā lidojumos!). Vēl viens pluss ir tas, ka brūnais flakons ar zeltītām detaļām vismaz man zināmā mērā atgādina cita populāra zīmola krēma/ losjona iepakojumu. Bišu šūnu ornaments toties uzskatāmi demonstrē atšķirību un piederību „Apimi” bišu produktu kosmētikai. Prieks, ka arī kvalitātes ziņā „Apimi” losjons ir līdzvērtīgs! Losjona lietošanai noderīgs ir arī dozators, kas ļauj katrreiz izvēlēties nepieciešamo daudzumu.

Produkta izveidē ir izmantotas daudzas sastāvdaļas, saraksts ir garš, varbūt tāpēc vietas trūkuma dēļ nav latviska tulkojuma, bet uz flakona pieejamajā vispārējā produkta aprakstā gan teikts, ka propolisam un āboliņa ekstraktam piemīt ādu atjaunojošas īpašības, un tas man kā produkta lietotājai bija pietiekami. Iepriecina arī tas, ka losjonam ir ilgs derīguma termiņš.

Losjonam ir vijīga, viegla konsistence. Smarža nav uzkrītoša, bet ļoti patīkama, eleganta. Kaut arī tā nav stipra, tomēr noturīga. Dažkārt bija pat vēlme atkārtoti uzlikt losjonu tā smaržas dēļ. Varētu teikt, ka tā ir pat silti nomierinoša! Kaut arī losjons uzsūcas ātri, āda smaržo vēl gana ilgi.

Losjonu visbiežāk lietoju vakaros pēc vakara dušas vai vannas, bet bija reizes, kad to uzliku plaukstām arī dienas laikā. Tā kā rokām man ir diezgan sausa āda, vieglu aizsargkārtiņu jutu vēl ilgi, un tas deva patīkamu efektu – āda kļuva elastīgāka, veselīgāka. To pašu efektu novēroju arī citās ķermeņa ādas problēmzonās. Bez tam losjons neizsauca alerģisku reakciju. „Apimi” ķermeņa losjons ir patīkams un vērtīgs atklājums! Paldies par piedāvāto iespēju!

Zanda, 37 gadi

Paldies par iespēju testēt jaunu produktu!

Tā kā slimoju ar atopisko dermatītu un mana āda praktiski vienmēr ir sausa, īpaši uz rokām, es izmēģinu dažādus mitrinošus krēmus, īpaši, ja ir kāds jauns produkts.

„Apimi” ķermeņa losjona vizuālais tēls ar bišu šūnām skaidri vēsta, ka krēma sastāvā ir bišu produktu sastāvdaļas, kā arī bišu šūnu zeltītās krāsas šūnu attēlojums labi kontrastē ar melnās pudelītes krāsu. Tā kā krēmam ir dozators, lietošana ir ērta, var izspiest tieši tādu devu, kāda konkrētajā gadījumā ir vajadzīga.

„Apimi” ķermeņa losjons vienmērīgi klājas, konsistence patīkama, kā arī ātri uzsūcas, ir ar ļoti maigu, patīkamu smaržu, tāpēc ķermeņa losjonu lietoju pēc roku mazgāšanas un vakaros pēc dušas, apveltot ķermeni ar patīkamu aromātu. :)

Pēc regulāras „Apimi” ķermeņa losjona lietošanas āda kļuva maigāka, mīkstāka.

Tā kā „Apimi” ķermeņa losjons nav īpaši lēts, labprāt saņemtu informāciju par atlaidēm. Šodien pasūtīju rozā lūpu balzamu, kuru šovakar pie Ievas Čiekurkalnā izņemšu (arī pati esmu no Čiekurkalna) :)

Vēlreiz pateicos par doto iespēju izmēģināt krēmu!

Santa, 36 gadi

Izmantoju Medicine.lv sniegto iespēju izmēģināt "ApiMi" ķermeņa losjonu ar propolisu un sarkanā āboliņa ekstraktu, jo mani uzrunāja Latvijas ražotāja "ApiMi"  brīnišķīgais stāsts par dabīgo kosmētiku, kas radīta no bišu produktiem. Priecājos, ka izdevās pieteikties izmēģināt šo ķermeņa losjonu, jo pirms tam ķermeņa kopšanai biju lietojusi tikai krēmus.

Vasara bija brīnišķīga un izdevās vēl augustā izbaudīt saulaino laiku. Tā kā mana āda bija bija nedaudz sausa pēc sauļošanās, tad ļoti noderēja mitrinošais  "ApiMi" ķermeņa losjons.

Ķermeņa losjons ir vidēja lieluma, 200 ml  glītā pudelītē ar dozatoru. Tādēļ lietošana ir ļoti ērta un var izspiest losjonu vajadzīgajā daudzumā. Kā arī tas ir labs izmērs, lai pietiktu ilgākam laikam un arī var ērti ņemt līdzi, dodoties brīvdienās izbraukumos.

Losjona pudelītei ir gaumīgs dizains, uz tumši brūnā fona skaistas zeltainas šūniņas, kas atspoguļo bišu produktus. Ķermeņa losjona smarža ir ļoti patīkami salda, dabīga, kas atgādina pļavas ziedu smaržu un, protams, arī sajūtami bišu produkti. Siltā smarža atgadina vasaru un čaklās bitītes. Losjona konsistence ir viegla, maiga. Sapratu, ka atšķirībā no krēma losjons ir ļoti mitrinošs un tik ļoti labi uzreiz uzsūcas, un nepaliek nekas lieks pāri.

Lietoju ķermeņa losjonu vakaros pēc mazgāšanās, viegli iemasējot visu ķermeni. Un jau pirmajā lietošanas reizē sajutu, ka losjons ļoti labi uzsūcas, mitrinot un arī pabarojot manu ādu, un izveidojās tāda kā aizsargkārtiņa.

Arī no rīta āda bija maiga un samtaina. Jau pirmajā nedēļā sajutu, ka mana āda ir atjaunota un mitrināta. Kad karstais laiks krasi nomainījās pret rudenīgo un vējaino laiku, mana āda saglabāja veselīgo izskatu un bija mitrināta un aizsargāta. Parasti, sākoties aukstajam laikam, roku un kāju āda mēdz būt izteikti sausa. Biežāk ķermeņa losjonu lietoju kājām un rokām, kā arī pēdiņām, viegli tās izmasējot. 

Esmu iemīļojusi šo mitrinošo ķermeņa losjonu un mani iepriecina ikvakara smaržīgās SPA procedūras. Pateicoties  "ApiMi"  ķermeņa losjonam, man ir mitrināta, mirdzoša, veselīga āda.

Sirsnīgs paldies "ApiMi", ka radījāt tik brīnišķīgu ķermeņa losjonu no dziedinošajiem bišu produktiem!

Inese, 30 gadi

Man ļoti patīk dažāda veida ķermeņa krēmi un losjoni – esmu novērojusi, ka, tos lietojot, ievērojami uzlabojas ādas stāvoklis, turklāt ķermeņa ieziešana ar losjonu pēc vannas vai dušas ir kā mazs SPA rituāls, ko ik dienas varu veikt pati – tas nomierina un relaksē. Ieraugot, ka portālā medicine.lv publicēts piedāvājums testēt zīmola „Apimi” ķermeņa losjonu ar propolisu un sarkanā āboliņa ekstraktu, daudz nedomājot, pieteicos. Man ļoti patīk izmēģināt jaunas lietas, turklāt ieinteresēja šis latviešu zīmols, par kuru iepriekš neko nebiju dzirdējusi.

Man ir svarīgs ne vien pats produkts, bet arī tā iepakojums. „Apimi” losjons ir melnā pudelītē ar zelta krāsas akcentiem, kas uzreiz liek domāt par zīmola ražojumu galveno sastāvdaļu – dažādiem medus produktiem. Dizains ir skaists un uzrunājošs, losjons lieliski iederas uz tualetes galdiņa vai vannas istabā, izskatoties estētiski baudāmi un rosinot prieku par gaidāmo procedūru. Pudelītei ir dozators, kas padara lietošanu ērtu un ļauj paņemt tieši nepieciešamo daudzumu losjona. Pats losjons ir glāsmains, konsistence viegla un maiga, smarža ir viegli salda un ļoti patīkama. Losjons lieliski klājas, ar nelielu daudzumu losjona iespējams noklāt lielus ādas laukumus, un, kas ir īpaši svarīgi, tas ātri iesūcas ādā, neatstājot nepatīkami taukainu vai eļļainu sajūtu. Tas bija ļoti noderīgi vasaras karstajā laikā un ir ērti arī tagad, kad laikapstākļi jau kļuvuši vēsāki. Pēc losjona lietošanas āda ir pavisam maiga, patīkama pieskārienam, sajūta ir ļoti laba. Šis produkts ir viss, ko gaidu no šādiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem, un vēl vairāk!

Noteikti varu šo produktu ieteikt kā dāvanu gan sev, gan citiem – īpaši tiem, kuri mitinās ārvalstīs, jo tā ir lieliska iespēja uzdāvināt kādam gabaliņu Latvijas pļavu – ar versmaiņu un reibinošu ziedu smaržu. Paldies par šo atklājumu! 

Anita, 32 gadi

Iespēja izmēģināt „Apimi” losjonu vasaras nobeigumā mani iepriecināja, jo tieši meklēju kādu mitrinošu līdzekli ķermeņa ādai – pēc peldēšanās jūrā, kā arī pēc regulāras skūšanās kāju āda bija kļuvusi ļoti sausa un mēdza iekaist. Savukārt, palasot par „Apimi” ķermeņa losjona sastāvu, bija liela cerība, ka tas man varētu palīdzēt uzlabot ādas stāvokli.

„Apimi” ķermeņa losjons ir elegantā pudelītē, patīk, kā kontrastē pudelītes krāsa ar zīmējumu un uzrakstiem, rodas priekšstats kā par luksus klases produktu. Losjons ir ļoti ērti lietojams, pateicoties dozatoram, kas izspiež vienā reizē tieši tādu losjona daudzumu, cik nepieciešams, lai ieziestu vienu kāju. Konsistence ļoti patīkama, viegli klājas un ātru uzsūcas ādā, pēc sevis atstājot plānu aizsargkārtiņu un ļoti patīkamu aromātu – pēc medus un pļavas ziediem.

Ļoti patika efekts – kājas jau pēc pirmās reizes palika maigākas, mitrinātākas, kā arī pēc laiciņa bija mazinājies kāju ādas apsārtums. Lietoju krēmu katru vakaru pēc dušas, dažreiz arī pa dienu, kā arī īpaši bagātīgi ar to ieziedu kājas pēc skūšanās. Kopumā mēneša laikā kāju ādas stāvoklis bija manāmi uzlabojies.

Vilinošā aromāta dēļ arī man vīrs pievērsa uzmanību šim losjonam un pamēģināja to ieziest roku ādā, kas darba specifikas dēļ viņam bija kļuvusi ļoti sausa un vietām pat plaisāja. Kopš tās reizes losjonu lieto arī mans vīrs, jo tas apmierināja viņa vajadzības mitrināt roku ādu, kā arī deva komforta sajūtu. :)

Paldies par iespēju pamēģināt šo iedarbīgo produktu!

Katrīna, 35 gadi

Vasarā tā instensīvi pievērsos veselīgam dzīvesveidam, rūpēm par veselību, kas, protams, ietver arī lielākas rūpes par skaistumu. Biju sapirkusies dažādus līdzekļus sejas kopšanai, taču ķermeņa kopšanai gan nevarēju izdomāt, ko es vēlos (iepriekš viss, ar ko aprobežojās mana sejas kopšana, bija micelārais ūdenis, bet ķermenim – duša). Tad ieraudzīju Medicine.lv, ka iespējams pamēģināt Latvijas ražotāja „Apimi” produkciju – ķermeņa losjonu. Tieši laikā! Tāpēc ņēmu un uzreiz pieteicos, turklāt arī sastāvs šķita intriģējošs, domāju, ka tam vajadzētu labi pildīt savas funkcijas.

Bija patīkami saņemt „Apimi” ķermeņa losjonu, jo tas ir glītā pudelītē, kā arī ražotājs bija uzrakstījis vēstulīti – ļoti personiska un jauka pieeja, patīkami redzēt, ka ražotājam ir svarīgs katrs viņa produkcijas lietotājs.

Losjonu ar prieku lietoju katru vakaru pēc dušas – tam ir ļoti maigs un saldens aromāts, kāds man ļoti patīk. Turklāt tas paliek uz ādas vēl ilgi. Losjona konsistence šķita man piemērota, nebija ne par šķidru, ne par biezu, kā arī losjons ātru uzsūcās. Tiesa gan, uzreiz apģērbu pēc tam vilkt nevarēja, jo pēc losjona ieziešanas uz ādas paliek tāda plāna, plāna kārtiņa, kas no vienas puses ir ļoti labi, jo tādējādi rodas sajūta, ka losjons dod papildu aizsardzību, bet no otras puses – ātri iziet dušu un ieziesties ar krēmu, lai pēc tam kaut kur dotos, nesanāks. Šis losjons ir ļoti labi piemērots nesteidzīgām mājas SPA procedūrām.

Tā kā iepriekš nebiju lietojusi ķermeņa krēmus, tad īsti pat nav ar ko salīdzināt efektu, taču vienu varu teikt pavisam noteikti – salīdzinājumā ar neko pēc losjona āda kļuva ievērojami patīkamāka pieskārienam, maigāka, zīdaināka un patīkami smaržojoša, kas ļoti uzlaboja noskaņojumu vakaros. Šī ir pozitīva pieredze un pagaidām neredzu iemeslu, lai izvēlētos citu ķermeņa kopšanas līdzekli, – ar šo pietiek vēl ilgam laikam.

Lai atrastu Ķermeņa losjonu mūsu e-veikalā, spied uz linka:

 https://apimi.lv/lv/products/body-lotion-with-propolis-and-red-clover-extract-200-ml

 

Lasi arī portālā medicine.lv:
https://medicine.lv/raksti/rupejies-par-adu-lai-ta-var-parupeties-par-tevi
https://medicine.lv/raksti/testa-rezultati-apimi-kermena-losjons-ar-propolisu-un-sarkana-abolina-ekstraktu

Vecāks raksts Jaunāks raksts