lv
  • en
  • lv
LIELĀ PAVASARA IZPĀRDOŠANA - ATLAIDES līdz pat 40%
lv
  • en
  • lv
Grozs 0

Testa rezultāti: APIMI sejas krēmu komplektam

Oktobrī Medicine.lv sadarbībā ar SIA ApiMI piedāvāja izmēģināt dermataloģiski testētus Sejas krēmus gan puišiem, gan meitenēm. Šajā Bloga sadaļā vari lasīt atsauksmes no cilvēkiem, kuriem bija iespēja izmēģināt un lietot mūsu ražotos sejas krēmus.

Gunta, 43 gadi

Ar „Apimi” produktiem jau kādu laiku esmu pazīstama, un katra jauna atkalredzēšanās nav pievīlusi! Ja agrāk bišu produkti kosmētikā man neko īpašu nenozīmēja, tagad ir citādi – to klātesamība sastāvā raisa paļāvību, ka palīdzēs arī tad, kad cita kopjošā kosmētika nav efektīva. Kas ir šie produkti? Pati „Apimi” komanda ir noformulējusi vislabāk – Latvijas bišu radīti superprodukti, kas iestrādāti ikdienas ķermeņa kopšanas līdzekļos!

Šoreiz man bija iespēja izmēģināt „Apimi” sejas krēmu ar propolisu un kumelīšu ekstraktu. Abi šie pamatelementi faktiski komentārus neprasa, jo par propolisa un kumelīšu dziednieciskajām īpašībām zina vai katrs, kas rūpējas par savu veselību. Paļāvību raisa arī atzīme, ka produkts ir dermatoloģiski testēts un tajā ir izmantotas Ecocert sertificētas sastāvdaļas.

„Apimi” sejas krēms pildīts 30 ml stobriņā ar dozatoru, kas patiešām ir ērts lietošanā – gan tāpēc, ka tā ir gan higieniskāk, gan tāpēc, ka šis daudzums ir ērts gan mājās, gan līdzņemšanai. Pats melnais flakons ir dekorēts ar „Apimi” kosmētikas produktu līnijai raksturīgu ornamentu melnā un medus dzeltenā krāsā, kas viennozīmīgi simbolizē bišu produktu klātbūtni.

Šis sejas krēms ir balts, pienīgs, samērā vieglas, bet arī pietiekami biezas konsistences. Tas smaržo pēc medus un kumelītēm, nomierinoši un pat garšīgi. Uzliekot uz sejas un kakla ādas, krēms diezgan ātri uzsūcas un uz kādu laiku saglabā tādu kā aizsargkārtiņu, kas ir viegli smaržojoša un nedaudz taukaina.  Krēmu lietoju pēc ieteikuma – no rīta un arī vakaros.Tas neradīja nekādas alerģiskas reakcijas, bet āda kļuva maigāka, nebija jāuztraucas par ādas sausumu laikā, kad telpās jau ir apkure un sausāks gaiss. Dažkārt šo krēmu pamēģināju arī ādai acu zonā. Zināms ieteikums, ka  te lietojami vieglāki krēmi, tomēr nejutu nekādu diskomfortu. Šķiet, ka ādai ap acīm šis krēms tikai palīdzējis!

Līdz ar „Apimi” sejas krēmu saņēmu arī otru produktu – sejas krēmu vīriešiem pēc skūšanās. Šim produktam ir tāds pats iepakojums, tikai flakona etiķete ir melnā/ gaiši pelēkā noformējumā. Šo produktu izmēģināt apņēmās mans vīrs. Viņa secinājums – krēms ir noderīgs lietošanā gan pēc skūšanās, gan sadziedējot kādu pūtīti vai skrāpējumu. Tas laikam ir propolisa ekstrakta nopelns! Šim krēmam ir neitrāla, vīriešu kopjošajai kosmētikai raksturīgāka smarža. Līdzās jau pieminētajam propolisa  ekstraktam sastāvā minēti gan rabarberu, gan kumelīšu ekstrakti un dažādas eļļas, kas nomierinot un atjaunojot kairināto ādu. Iespējams, ka šim krēmam ir šķidrāka konsistence, jo, tieši uzpūšot uz ādas, tas notecējis. Nākamajās reizēs, kad flakoniņš sakratīts, konsistence likusies biezāka. Arī pati es pamēģināju šo krēmu, uzliekot uz rokas, un secināju, ka smarža tomēr ir gana neitrāla, lai to ādas nomierināšanas un sadziedēšanas nolūkā varētu lietot arī sievietes.
Paldies par iespēju! Lai top arvien jauni produkti!

Santa, 26 gadi

Izmantoju brīnišķīgo iespēju no medicine.lv izmēģināt  "Apimi" sejas krēmu komplektu sievietēm un vīriešiem. Mani uzrunāja, ka sejas krēmi tiek radīti no bišu produktiem un satur tikai dabiskas izcelsmes izejvielas.

Saņemot sejas krēmu komplektu, mani iepriecināja sirsnīgā ar roku rakstītā kartiņa no „Apimi” meitenēm. Es izmantoju iespēju padalīties ar savu brāli un iepriecināt viņu ar sejas krēmu vīriešiem pēc skūšanās. Pati testēju sejas krēmu ar propolisa un kumelīšu ekstraktu.

Man ļoti patīk kumelīšu aromāts un esmu pārliecinājusies par to dziedinošo iedrabību, lietojot tēju. Protams, uzticos vērtīgajiem bišu radītajiem produktiem. Man ir jutīga, sausa sejas āda, un to ietekmē vēsi laika apastākļi un arī sausais gaiss apkures sezonā. Man arī periodiski parādās uz sejas pumpiņas, kas iekaist un rodas apsārtums, un pēc tam vēl kādu laiku ir redzamas tumšākas sadzijušas rētiņas.

Sejas krēms ar propolisa un kumelīšu ekstraktu ir nelielā, vieglā 30 ml plastmasas pudelītē ar dozatoru un to ir ērti paņem līdzi izbraukumos. Dizains ir gaumīgs,  vizuālais noformējums – dzeltens uz tumšā fona un bišu šūniņas labi atspoguļo, ka tas ir dabīgs produkts.

Sejas krēma smarža ir salda kā bišu produktiem un tajā pašā laikā sajūtu arī tādu svaigu skābumiņu. Man patīk šis dabīgais aromāts!

Lietošana ir ērta, jo ar dozatoru var izspiest vajadzīgo krēma daudzumu un, tā kā krēms ir vieglas un neaudz šķidras konsistences, tad pietiek ar nelielu krēma daudzumu. Krēms ļoti labi uzreiz uzsūcas sejas ādā, viegli iemasējot.

Uzreiz var sajust, ka seja ir labi mitrināta un izveidojas tāda viegla aizsargkārtiņa. Vietās, kur uz ādas ir pumpiņas, pēc krēma uzklāšanas pazūd kairinājums un apsārtums.

Lietoju sejas krēmu katru rītu un vakaru, viegli iemasējot attīrītās sejas un kakla zonās. Izmēģināju arī no rītiem sejas masāžu ar pašas gatavotajiem kumelīšu tējas ledus kubiņiem. Patiešām – tas palīdzēja atmosties un mazināja tūsku. Paldies par šo ieteikumu!

Mana sejas āda ir kļuvusi veselīgāka, jo, pateicoties propolisa un kumelīšu pretiekaisuma un nomierinošajām īpašībām, atbrīvojos no apsārtuma, un pumpiņas ātri pazuda un sadzija, kā arī tumšās rētas neveidojās. Sejas ādas krāsa uzlabojās, tumšās rētu vietiņas kļuva bālākas. Kopumā  āda kļuva gludāka un maigāka. Tā vairs nav sausa, jo krēms ļoti labi mitrināja un pabaroja.

Noteikti turpināšu lietot „Apimi” sejas krēmu ar propolisa un kumelīšu ekstraktu, jo tas atjaunoja manu sejas ādu un, ja atkal parādīsies pumpiņas, varēšu vieglāk tās sadziedēt.

Manam brālim arī ļoti pozitīva atsauksme par sejas krēmu vīriešiem pēc skūšanās.Viņam ļoti patika krēma svaigā un dabīgā smarža un vieglā konsistence, kā arī ērtā lietošana un tas, ka produkts ir no dabīgām sastāvdaļām. Lietojot krēmu pēc skūšanās, viņš atzina, ka tas ļoti labi nomierina kairināto ādu, kā arī mitrina, un āda ir maiga un veselīga.

Sirsnīgs paldies "Apimi" par brīnišķīgo iespēju iepazīties ar šiem unikālajiem, dziedinošajiem bišu produktu sejas krēmiem!

Sandra, 54 gadi

Sejas kopšanai izmantoju tikai dabīgus kosmētikas līdzekļus, pie tam priekšroku dodu tepat, Latvijā, radītiem un ražotiem. „Apimi” produkcija ir ļoti labi pazīstama, lietoju to, cik bieži iespējams. Īpaši iecienīts man ir „Apimi” ķermeņa losjons ar bišu vasku. Sejas krēmu gan līdz šim nav nācies izmēģināt, tādēļ patiess prieks man bija, kad ieraudzīju portālā medicine.lv iespēju testēt „ApiMi” sejas krēma komplektu.

„ApiMi” sejas krēms ir mazā, melnā plastmasas tūbiņā. Ērtais dozators ļauj izspiest tik daudz krēma, cik nepieciešams. Izspiežot krēmu, tas ir ļoti šķidrs, vairāk atgādina pieniņu. Krēms ir baltā krāsā un ar „ApiMi” produktiem raksturīgo vieglo bišu vaska smaržu.

Uzklājot uz tīras sejas ādas, tas ļoti viegi ziežas un momentā uzsūcas ādā, manas bažas par to, ka krēma šķidrās konsistences dēļ tas varētu tik labi neuzsūkties, momentā pazuda. Tā kā man ir kombinēta tipa sejas āda, tad sausākām vietām uzklāju krēmu vēlreiz. Pēc krēma uzklāšanas bija patīkama, komfortabla sajūta. Seja izskatās pabarota, starojoša, turklāt viegli un patīkami smaržo. Ļoti patīkama sajūta visas dienas garumā! Arī vakarā pēc sejas attīrīšanas uzklāju krēmu vēlreiz un tas tiešām neliek vilties.

Regulāri lietojot „ApiMi” sejas krēmu, āda paliek arvien starojošāka un pabarotāka. Ērtā krēma pudelīte ļauj man to nēsāt somā līdz ikdienā.

Testa kastītē atradu arī laba vēlējuma kartiņu no „ApiMi” meitenēm, un tas bija ļoti sirsnīgs, patīkams pārsteigums! Paldies! Vēl bija arī otra pudelīte – „ApiMi” sejas krēms vīriešiem pēc skūšanās. Iedevu šo testa produktu savam vīram. Viņam šis krēms patika labāk nekā līdz šim lietotais ārzemju losjons pēc skūšanās. Iemesls – tas labāk nomierināja ādu pēc skūšanās un tam nav tik ass aromāts. Bišu vaska smarža viņam ļoti iepatikās, tāpēc izvēlējās šo sejas krēmu lietot katru rītu. Paldies „ApiMi” meitenēm par tik lieliskiem, vērtīgiem un tiešām efektīviem sejas krēmiem! Notiekti iesaku lietot šos krēmus!

Anita, 41 gads

Portālā medicine.lv pamanīju „ApiMi” produktu testu – sejas krēmu komplektu. Nolēmu izmēģināt, jo neesmu pazīstama ar „ApiMi” produkciju. Mājaslapā izlasot sapratu, ka produkti ir vietējā ražojuma un tikai no dabīgām izejvielām un medus produktiem. Tā kā man medus ļoti garšo un es to lietoju daudz, tad sejas krēms likās daudzsološs. Saņēmu kastīti ar diviem krēmiem un kartiņu ar laba vēlējumiem no ražotājām. Tas bija skaists pārsteigums, jo daudzi tā nedara. Tas tikai nozīmē, ka „ApiMi” meitenes savu darbu dara no sirds un patiesi vēlas dalīties savā pieredzē.

Sejas krēms ar propolisa un kumelīšu ekstraktu ir ļoti gaisīgs, diezgan šķidrs un viegli smaržojošs pēc medus un bišu vaska. Krēma gaisīgums ļauj viegli to uzklāt un iemasēt sejas ādā. Neskatoties uz to, ka krēms ir ļoti viegls, tai pat laikā tas veido tādu patīkamu aizsargkārtiņu visai dienai. Man ļoti iepatikās šo krēmu lietot, pēc pāris dienām tas jau ieripoja manā somā un dienā ik pa laikam to izņemu, pagrozu pirkstos, pasmaržoju, „iekrēmojos”. Nu, tāda sievišķīgi patīkama lieta ar šo krēmu, dāmas saprotat? :)

Otru krēmu novērtēja mans vīrs. Tas ir „ApiMi” sejas krēms vīriešiem pēc skūšanās. Viņam bija līdzīgs viedoklis kā man. Krēms pēc uzklāšanas veido patīkami smaržojošu aizsargkārtiņu visai dienai. Nav nekādu pēcskūšanās kairinājumu un iekaisuma punktiņu. No sirds iesaku „ApiMi” sejas krēmus gan sievietēm, gan vīriešiem!

Laine, 21 gads

Jau labu laiku lietoju „ApiMi” lūpu balzamus un labāku par tām vienkārši nav! Tādēļ priecājos, ka medicine.lv portālā pamanīju iespēju testēt vēl vienu „ApiMi” produktu –  sejas krēmu komplektu – gan man, gan manam draugam! Abas pudelītes bija skaisti iepakotas kastītē un klāt bija vēl kartiņa ar novēlējumu. Viss kopā izskatījās skaisti un sirsnīgi!

Man ir diezgan vienkārša sejas āda, nav sarežģīti to kopt. Sejas krēmu uzklāju divas reizes dienā uz tīras ādas. Tas ir diezgan šķidras konsistences un smaržo vairāk pēc bišu vaska un mazliet pēc medus. Tāda dabīga vasaras smarža un ļoti gaisīga. Man patīk tas vieglums tekstūrā un smaržā.

Arī manam puisim patika „ApiMi” sejas krēms vīriešiem pēc skūšanās. Tas gludi uzklājās un veidoja patīkamu aizsargkārtu uz ādas pēc skūšanās. Sausākām vietām to uzklāja atkārtoti. Jāsaka, ka pēc tik gaisīgu un vieglu krēmu lietošas pie iepriekšējiem atgriezties negribas. Turpmāk lietosim šos „ApiMi” sejas krēmus!

Inga, 32 gadi

Ļoti vēlējos izmēģināt kādu produktu no zīmola „Apimi”, jo biju dzirdējusi labas atsauksmes no draudzenes. Kad ieraudzīju, ka portālā Medicine.lv ir iespēja izmēģināt „Apimi” sejas krēmu komplektu, uzreiz uzrakstīju e-pastu ar savu pieteikumu. Sejas kopšana ziemas periodā ir īpaši svarīga, turklāt vislabprātāk izvēlos dabīgas izcelsmes produktus.

Man ir normāla sejas āda, aukstā laikā – ar noslieci uz sausumu –, tomēr ļoti nepatīk taukainie krēmi, kas rada maskas un smaguma sajūtu. Ikdienā, neskaitot sejas krēmu, lietoju arī attīrīšanas līdzekļus, serumu un dažkārt – sejas skrubi un maskas.

Krēms ir nelielā, kompaktā iepakojumā, kas neaizņem daudz vietas, ja nepieciešams doties ceļojumā vai nakšņot ārpus mājas. Rūpīgi padomāts par dizainu – gan saulaini dzeltenā krāsa, gan šūniņas uzreiz raisa asociācijas ar medus produktiem. Krēmam ir dozators, kas ir ļoti parocīgi un padara lietošanu ērtu un patīkamu. 

Sejas krēmu lietoju divas reizes dienā – no rītiem un vakarā. Lai gan vienā reizē izlietoju samērā daudz produkta – ieziežu ar krēmu ne vien seju, bet arī kaklu un dekoltē zonu –, produkta, neskatoties uz tā nelielo iepakojumu, pietika samērā ilgam laikam, proti, vairāk nekā mēnesim. Krēmam ir maiga smarža un patīkami viegla konsistence. Labi klājas, neatstāj uz ādas taukainu kārtiņu, sajūta ir jauka. Krēms man ļoti patika – āda visu laiku šķita mitrināta, pabarota, vizuāli izskatījās labi. Vairs nebija novērojami sausi laukumi, dekoratīvā kosmētika klājās viegli un neizcēla defektus. Pamanīju, ka vairs nav arī pumpu – pirms tam hormonālā cikla ietekmē tādas parādījās ik mēnesi. Kopumā esmu ļoti priecīga, paldies!

Dāvanā bija arī „Apimi” sejas krēms vīriešiem pēc skūšanās.To lietoja mans vīrs un arī bija ļoti apmierināts. Pēc skūšanās āda vienmēr ir apsārtusi un kairināta, krēms ne vien lieliski nomierināja, bet arī ievērojami uzlaboja ādas stāvokli. Maigs, ar neuzmācīgu aromātu, lielisks produkts!

Katrīna, 29 gadi

Oktobrī mūsu ģimenei bija iespēja testēt „Apimi” sejas krēmu komplektu ar propolisa un kumelīšu ekstraktu. Pieteicos, jo piesaistīja produktu apraksti, turklāt nebija mazsvarīgi arī tas, ka produkta sastāvā ir tikai dabiskas izcelsmes izejvielas – gan propolisa, kumelīšu un sarkanā āboliņa ekstrakti, gan dažādas eļļas. Labprāt izmēģinu dažādus Latvijā ražotus produktus, un lielākoties tie patiesi nepieviļ!

Abi krēmi bija nelielās 30 ml pudelītēs, kas īpaši patika manam dzīvesdraugam, kurš regulāri dodas komandējumos, tāpēc savu krēmu varēja vienmēr ērti ņemt līdzi. Krēma iepakojums sievietēm ir medaini zeltainā krāsā, savukārt vīriešu krēms ieturēts klasiski melnbaltos toņos. Abiem krēmiem ir dozatora vāciņi, tas nozīmē, ka tas nav jāaiztiek ar pirkstiem, bet iespējams viegli izspiest vajadzīgo daudzumu. Abiem krēmiem ir viegla konsistence, kas nebija ne pārlieku bieza, ne pārlieku šķidra. Smarža patīkama, saldena un piesātināta, bet vienlaikus nebija uzbāzīga vai nomācoša. 

Krēmu lietoju divas reizes dienā, pēc piecelšanās un pirms gulētiešanas, savukārt vīrs – no rītiem, pēc skūšanās. Šī mums abiem bija pirmā pieredze ar bišu produktiem skaistumkopšanā. Lai gan jau iepriekš biju dzirdējusi par to dziedinošo spēku un labajām īpašībām, vēl nebija nācies izmēģināt, un esmu patīkami pārsteigta. Iedarbība ir lieliska – jau uzreiz pēc lietošanas var just, ka āda ir maigāka, samtaināka, izskatās veselīgāk un mirdzošāk. Vīrs apliecināja, ka kairinājums un kņudēšana, kas nereti raksturīga pēc skūšanās procedūras, pazūd teju uzreiz. Ja parasti man ik pēc dažām dienām ir sausuma sajūta un šķiet, ka nepieciešama sejas maska, tad tagad šādas sajūtas nenovēroju. Āda bija pienācīgi mitrināta un pabarota, nebija diskomforta. 

Pēc šo produktu lietošanas noteikti apsvēršu vēl kāda "Apimi" produkta iegādi - mans gada atklājums! Paldies par doto iespēju!

Madara, 33 gadi

Vēlējos izmēģināt „Apimi” sejas krēmu, jo iepriekš biju piedalījusies arī „Apimi” ķermeņa losjona testēšanā, kur guvu ļoti pozitīvu pieredzi.

Vispirms – ļoti patīk, kā „Apimi” parūpējas par produktu iepakojumu! Arī šoreiz testa produkts bija rūpīgi iepakots un iekšā bija kartiņa, uz kuras ar roku rakstīts novēlējums no „Apimi”. Tas ir ļoti jauki un dāvā pozitīvas emocijas!

Pati testēju sejas krēmu dzeltenajā pudelītē – ar propolisa un kumelīšu ekstraktu, bet vīram devu mēģināt vīriešiem domāto krēmu pēc skūšanās, jo pēdējā laikā viņam bija sūdzības par pastiprinātu pumpu veidošanos uz sejas.

Tāpat kā ķermeņa losjons no „Apimi”, arī sejas krēms nelika vilties un iepriecināja – pirmkārt, ar ērto lietošanu, otrkārt, ar patīkamo un dabīgo smaržu, un treškārt ar ātro uzsūkšanos un patīkamo sajūtu uz sejas pēc krēma uzklāšanas. Krēmu lietoju divas reizes dienā, no rīta un vakarā pēc ādas attīrīšanas. Arī man tāpat kā vīram pēdējā laikā bija biežāk sākušas  parādīties pūtītes uz sejas – abi ievērojam diētu un trenējamies, lai atbrīvotos no liekā svara, kas atsaucies arī uz sejas ādas stāvokli, tāpēc vajadzēja kādu līdzekli palīgā, kas mazinātu šīs ādas izpausmes. Rezultāti ir lieliski – papildus tam, ka gan man, gan vīram sejas krēmi mazināja pumpu veidošanos un ātrāk tās sadziedēja, sejas āda kļuvusi gludāka, maigāka un kopumā izskatās veselīgāk! Turklāt tos ir patīkami lietot vieglās konsistences un jaukās smaržas dēļ. Ja vīrs iepriekš vispār negribēja lietot nekādus krēmus, tad „Apimi” krēms situāciju mainījis – vīrs tagad saka, ka lietos tikai to, un citus pat nemēģinās, jo šis palīdz ļoti labi! :)

Ar nepacietību gaidīšu citas iespējas no „Apimi” izmēģināt kādus foršus produktus! Paldies!

Justīne, 27 gadi

Par „Apimi” produktiem biju dzirdējusi un lasījusi daudz labas atsauksmes, taču nav bijusi līdz šim iespēja pašai kādu no tiem pamēģināt. Par laimi šoreiz tāda izdevība radās, par ko biju ļoti priecīga, jo produkts – sejas krēms – ir ļoti aktuāls. Rudenī mana sejas āda kļūst sausāka, vietām, īpaši zonā ap degunu, lobās, un atrast krēmu, kas palīdzētu ilgtermiņā man vēl nav izdevies. Otru krēmu, vīriešiem domāto, uzdāvināju tētim.

Man ļoti iet pie sirds „Apimi” sejas krēma maigā smarža, sajutu gan kumelīšu, gan propolisa notis. Tāpat vēlos izcelt tā lietošanas ērtumu – krēma pudelīte ir kompakta, ja nepieciešams, to vienmēr var paņemt līdzi, kā arī dozators ļauj ērti kontrolēt krēma daudzumu vienā lietošanas reizē.

Par cik mana āda ir patiešām ļoti sausa, tad dažas dienas nekādu īpašu rezultātu pēc krēma lietošanas divas reizes dienā nebija. Taču jau pēc nedēļas pusotras sapratu, ka āda ir normāla visas dienas garumā un deguna zonā tā vairs nelobās. Ādas stāvoklis bija normalizējies! Parasti citi krēmi palīdzēja vien uz pāris stundām, bet, kad tie pilnībā uzsūcās, āda atkal bija sausa. Ar „Apimi” sejas krēmu tā arī bija pašā sākumā, bet nu jau vairākas nedēļas es to lietoju un rezultāts ir iepriecinošs! Turklāt ir izlīdzinājies sejas ādas tonis, tā šķiet veselīgāka!

Arī tētis bija priecīgs par „Apimi” sejas krēmu, jo tas esot labi mazinājis apsārtumu pēc skūšanās un ātrāk sadziedējis ādu, ja gadījies to traumēt vai parādījusies kāda pumpa.

Paldies par šo iespēju atklāt efektīgu produktu, ko, ļoti ticams, lietošu arī turpmāk!

Kārlis, 39 gadi

Pieteicos uz „Apimi” krēmu testēšanu, jo bija aktuāli atrast tādu krēmu, kas nomierinātu ādu pēc skūšanās, kā arī vēlējos iepriecināt savu sievu, uzdāvinot viņai otro krēmu, kas nāca komplektā, par cik viņai ļoti patīk dažādi kosmētikas produkti un viņa diezgan bieži mēģina jaunus.

Pēc skūšanās man bieži vien āda iekaisa, parādījās apsārtums, kā arī mēdza veidoties pumpiņas vietās, kur sejas apmatojums sāka ataugt. Krēmu lietoju divas, reizes dienā, bet, kad sejas āda bija iekaisusi, biežāk, kādas trīs reizes noteikti. Krēma smarža man patīk, nav tik ļoti intensīva, kā tas ir daudziem vīriešiem domātajiem krēmiem un pēcskūšanās līdzekļiem. Labi, ka krēms ātri uzsūcas, brīžos, kad jāsgteidzas, tas ir ļoti svarīgi. Rezultāts patīkami pārsteidza jau pirmajā lietošanas reizē. Āda kā parasti pēc skūšanās nedaudz bija apsārtusi, tad ieziedos ar „Apimi” krēmu un pēc minūtēm 15 apsārtums jau nebija tik redzams, kā arī sūrstošā sajūta bija mazāka kā parasti. Kad matiņi sāka ataugt, vietām vēl joprojām uzrodas pa kādai pumpiņai, taču, lietojot „Apimi” krēmu, tās ātri vien pazūd un nav ļoti traucējošas. Domāju, ka šo krēmu es varētu lietot arī turpmāk.

Atsevišķs paldies no sievas –  viņa bija sajūsmā par krēma smaržu un maigo konsistenci.

Paldies!

Lasi arī portālā medicine.lv:

https://medicine.lv/raksti/testa-rezultati-apimi-sejas-kremu-komplekts-viriesiem-un-sievietem

https://medicine.lv/raksti/izbaudi-dabas-pieskarienu-un-lauj-sejai-pateikt-paldies


Vecāks raksts Jaunāks raksts