en
  • en
  • lv
LIELĀ PAVASARA IZPĀRDOŠANA - ATLAIDES līdz pat 40%
en
  • en
  • lv
Cart 0

Testa rezultāti: "Apimi" Propolisa un Bišu vaska aplikācijas – siltumterapija mājās ar dabas veltēm

#apimi #application #beesproducts #beeswax #heatapplication #naturalproducts #propolis

Janvārī Medicine.lv sadarbībā ar SIA "ApiMI" piedāvāja izmēģināt siltuma procedūras mājās ar "Apimi" ražotajām Propolisa un Bišu vaska aplikācijām. Šajā Bloga sadaļā vari lasīt atsauksmes no cilvēkiem, kuriem bija iespēja izmēģināt un lietot mūsu ražotās Aplikācijas. 

Aina, 65 gadi

Kad ieraudzīju medicine.lv mājaslapā iespēju testēt „Apimi” aplikācijas, ļoti nopriecājos. Esmu visa dabīgā piekritēja jau ilgus gadus, tāpēc interese bija liela.
Šajā laikā, kad vīrusi mums neliek mieru, sildošas aplikācijas var lieti noderēt. Esmu kādreiz mēģinājusi pati gatavot aplikāciju no vaska plāksnēm, kuras nopērkamas bišu produktu veikalos, bet tas nebija īsti parocīgi.

„Apimi” gatavotajām vaska un propolisa aplikācijām ir gaumīgs kartona iepakojums, tās ir ērti izņemamas. Instrukcijā ir ieteikti sasildīšanas veidi (cepeškrāsnī, uz pannas, uz radiatora), taču es sildīju ar fēnu – ātri un ērti. Sildot aplikācijas, dzīvoklī izplatās brīnišķīgs aromāts, tas ir papildu efekts!
Izmantojām ģimenē abu veidu – gan propolisa, gan vaska plāksnes. Ģimenes loceklim pēc vīrusa bija klepus, tad nu vakaros sildīja bronhus. Pēc nedēļas klepus bija manāmi mazinājies. Es savukārt mēģināju savaldīt artrītu – uzsildīju vaska aplikāciju un ietinu savus smeldzošos pirkstus. Sajūta bija ļoti patīkama, tādu procedūru gribas atkārtot vēl un vēl.


Gribu uzsvērt, ka aplikācijas ir daudzkārt lietojamas, tās nezaudē formu, ir ērti uzglabājamas, tā sacīt – vienmēr pa rokai. Pirms pāris mēnešiem uz slidenas ietves sastiepu potīti, žēl, ka tad vēl mājās nebija propolisa aplikācijas!
Paldies par šīm jaukajām aplikācijām – tas patiešām ir daudzfunkcionāls un ekskluzīvs produkts!

Inta, 48 gadi

Esmu dabas līdzekļu izmantošanas piekritēja, lai uzlabotu savu veselības stāvokli, un, zinot, ka bišu vaska un propolisa ārstnieciskās īpašības ir zinātniski apstiprinātas un tiek aktīvi izmantotas tradicionālajā medicīnā, pieteicos šī produkta testēšanai.

Saņēmu ļoti estētiski noformētus divus dažādas krāsas iepakojumus – APIMI bišu vaska un propolisa aplikācijas. Tik skaists iepakojums, ka varētu būt laba ideja dāvanai.

Lietošanas instrukcijā ir vienkārši un saprotami izklāstīts, kā lietojams šis produkts. Nekā sarežģīta.

Testa produkts tika saņemts laikus, jo biju paslīdējusi uz ledus, un krītot, spēcīgi sasitos. Sāpēja mugura jostas vietā. Ņēmu palīgā APIMI aplikāciju, kuru liku tieši uz sāpošās vietas. Un ziniet, sāpes ātri vien atkāpās un atveseļošanās laiks bija īsāks, nekā, ja nebūtu lietojusi šo aplikāciju!

Paldies, esmu ļoti priecīga un apmierināta, ka man tika dota iespēja izmēģināt APIMI aplikācijas!

Gunta, 36 gadi

Ziema un bišu produkti vienmēr likusies tradicionāla savienība, tomēr februārī, saņemot testēšanai „Apimi” izstrādātās aplikācijas, jutos pārsteigta. Tie patiešām ir vismaz man nezināmi produkti, kas, ielūkojoties „Apimi” mājaslapā un noskatoties skaisto videostāstu, izraisīja interesi un vēlmi izmēģināt!

Testam saņēmu abas „Apimi” izstrādātās aplikācijas – dzelteno bišu vaska un tumši brūno propolisa aplikāciju.
Katra no tām ievietota caurspīdīgā aploksnītē un pēc tam vēl glītā, ar bišu tematikas simboliem noformētā papīra ieliktnī ar lodziņu, lai nedaudz varētu redzēt, kas tur ir iepakots! – Divpusējs kokvilnas audums (Oeko-Tex sertifikāts) ar vidusslānī iestrādātu bagātīgu propolisa vai bišu vaska kārtu. Garenā plāksnītes forma nedaudz atgādina roku darba šokolādi, ko sanācis iegādāties vai saņemt dāvanā! Tāpēc uzreiz rodas doma – šīs aplikācijas varētu būt arī laba, oriģināla dāvana!

Izlasot aprakstu, ko ar aplikācijām var darīt, kam tās paredzētas un kā tās sagatavot lietošanai, nedaudz samulsu. Līdz šim līdzīgiem mērķiem ir lietoti sinepju vai piparu plāksteri, tomēr šeit aplikāciju sagatavošana likās sarežģītāka. Par to uzsildīšanas veidu pat aizdomājos, redzot seriāla ''Mīlas viesulis" sēriju, kurā ūdenī samircis naudas maks neveiksmīgi tiek žāvēts uzkarsētā cepeškrāsnī! :)

Tomēr reālajā dzīvē izvēlējos vienkāršākas metodes. Vispirms pamēģināju sasildīt, uzliekot istabā uz radiatora. Tā nebija slikta doma, lai pārliecinātos, ka aplikācijas labi kalpo kā aromterapijas līdzeklis. Tomēr pamatmērķa – siltumterapijas – sasniegšanai ar to nepietika. Turpinājumā nolēmu uzlikt uz stikla vāka, kamēr nogatavinās tikko izvārīta biezputra. Tā aplikācijas sasilstot kļuva nedaudz lipīgas, mīkstas, plastiskas.
Nolēmu aplikācijas izmantot līdzīgi iepriekš pieminētajiem plāksteriem dziļo elpceļu terapijai, jo neliela nepieciešamība bija.
Pirmais efekts – diezgan intensīvs siltums, kas gan nosacīti ātri samazinājās, kaut arī sekoju instrukcijām. Labs blakusefekts ir patīkamā smarža, īpaši tumšākajai un biezākajai propolisa aplikācijai!
Tā aplikācijas izmēģināju vairākas reizes. Liekas, ka pašsajūta uzlabojās. Labā ziņa ir arī tas, ka uz ādas nepalika apsārtums, kā tas parasti bija novērojams pēc plāksteru lietošanas.

Jau testēšanas gaitā vēlreiz ielūkojos „Apimi” mājaslapā un atradu pilnīgāku aprakstu par aplikāciju pielietojumu, nekā tas ir uz iepakojuma pieejamajā lietošanas pamācībā:

pēc traumu, balsta, kustību sistēmas iekaisumiem ,
saspringtu muskuļu atslābināšanai,
pēc dziļo elpceļu iekaisumiem, veicinot krēpu veidošanos un elpceļu attīrīšanos,
atvieglojot simptomus un uzlabojot dzīves kvalitāti pacientiem ar hroniskām locītavu saslimšanām,
uzlabojot gaisa kvalitāti telpās,
atvieglojot elpošanu saaukstēšanās gadījumā, turot atvērtu aplikāciju sev tuvumā, piemēram, blakus uz spilvena nakts laikā,
sildot pēdas.
Līdz ar to nolēmu, ka tests vēl jāturpina, jo aplikācijas var lietot atkārtoti, izmēģinot vēl kādu no ieteikumiem!

Paldies par šo iespēju un veiksmi „Apimi” komandai!

Dace, 28 gadi

Mani uzrunāja medicine.lv raksts „"Apimi" Propolisa un Bišu vaska aplikācijas – siltumterapija mājās ar dabas veltēm”. Esmu pārliecināta par bišu produktu vērtīgumu un ziemā lietoju medu, ziedputekšņus un bišu maizi. Latvijas ražotāja "Apimi" Propolisa un Bišu vaska aplikācijas siltumterapijai man bija jaunums.

Un brīnišķigi, ka uzreiz varēja arī pieteikties notestēt šos produktus. Pieteicos izmēģināt Propolisa un Bišu vaska aplikācijas, jo, iepazīstoties ar aprakstu, sapratu, ka siltumterapija man noderētu, lai uzlabotu pašsajūtu. Man ir sēdošs darbs pie datora un jau kādu laiku jūtu saspringumu un nelielas sāpes plecu daļā. Otra problēma ir sāpošais celis pēc sportiskām aktivitātēm.

Propolisa un Bišu vaska aplikāciju iepakojums ir ļoti gaumīgs, ar rūpīgi izstrādātu dizainu. Brūnās un dzeltenās krāsas iepakojums ar šūniņu rakstiņu ir atbilstošs bišu produktiem.Un uz iepakojuma ir vajadzīgais apraksts un informācija par lietošanu.

Katra aplikācija ir savā iepakojumā, lai arī pēctam varētu ērti uzglabāt.

Esmu sajūsmā par smaržu abām aplikācijām, brīnišķīgs ir gan propolisa, gan bišu vaska aromāts. Sekoju lietošanas ieteikumiem, vispirms izmēģināju cepeškrāsnī uzsildīt aplikācijas 2- 3 minūtes un pēc tam izmēģināju arī ar fēnu izsildīt – abi varianti bija labi. Silto bišu vaska aplikāciju vispirms izmēģināju uz sāpošā ceļa.

Tā ieņēma vajadzīgo formu, tad apsedzu to ar audumu un turēju 30 minūtes.

Ļoti patīkams sildošs, reaksējošs process, kas pastiprina asinsriti un atbrīvo no sāpēm un dziedina.Nedēļas laikā biju atbrībojusies no sāpēm celī.

Sasildīto propolisa aplikāciju es liku uz sasprigtās plecu daļas, arī tā ieņēma formu un, apklājot ar audumu, varēju atgulties un izbaudīt relaksējošās siltuma procedūras un brīnišķīgo propolisa aromātu. Pēc katras siltuma procedūras bija tūlītēji uzlabojumi, un es atbrīvojos no sāpēm un saspringuma plecu daļā. Sajūtas – kā pēc relaksējošās masāžas. Lietojot abas aplikācijas, nepalika traipi uz auduma.Un atšķirībā no sinepju plāksteriem, kuri dedzināja ādu un bija sāpīgi tos noņemt ,"Apimi" sildošās aplikācijas ir ērti lietojamas un nerada apsārtumus, kā arī mitrina ādu un ir vairākkārt lietojamas. Arī brīnišķīgais bišu produktu aromāts nomierina un relaksē.

Tā kā februārī biju nedaudz apaukstējusies, izmēģināju izsildīt kāju pēdas gan ar bišu vaska, gan propolisa aplikācijām, gan liepziedu tēju ar medu, un rezultātā – dziedinošs efekts. Pašsajūta uzlabojās un nākamjā dienā biju vesela.

Paldies medicine.lv par iespēju iepazīties ar šādiem dabīgiem, efektīviem produktiem! Paldies ražotājam "Apimi" par iespēju veikt dziedinošās siltuma procedūras mājās!

Evita, 54 gadi

Ziemā, kad ir īpaši svarīgi ik pa laikam sasildīties, parasti izmantoju pirtis vai SPA pakalpojumus. Biju pārsteigta un nemaz nezināju, ka sasildīties var arī citā veidā – ar „Apimi” propolisa un bišu vaska aplikācijām. Es pat teiktu, ka tas ir inovatīvs veids, kā ķermenim kaut uz brīdi likt sasildīties, nomierināties un pat atslābt. Jo atslābšana bija galvenais atslēgas vārds manā gadījumā.

Ievērojot visas instrukcijas, uzsildīju aplikāciju un uzliku sev uz muguras lāpstiņu zonā. Ziemā parasti man šī vieta ir vissalīgākā un visjutīgākā. Pirmkārt, tā smarža ir fantastiska – propolisa un medus smarža bija ne tikai uz manas muguras, bet pēc tā smaržoja visa istaba. Jāsaka, ka sildījās un atslābinājās ne tikai mana mugura, ķermenis kopumā, bet arī mana nervu sistēma un prāts pilnīgi atslāba un nomierinājās. Otrkārt, ļoti pateicīgs bija ķermenis! Mugura vairs nebija tik jutīga un salīga visu nedēļu.

Šīs aplikācijas ir vairākkārt lietojamas, līdz ar to sildīšanās procedūras var veikt ilgā laika periodā. Un, ņemot vērā apstākļus, būs īpaši noderīgas tiem, kuri labprāt publiski kaut kur iet nevēlas.

Noteikti iesaku šo sildīšanās rituālu veikt katram, vismaz pamēģināt kā alternatīvu ķermeņa sildīšanas un atslābināšanas metodi! Paldies!

Alise, 39 gadi

Par sildīšanu domājot, parasti nāca prātā sinepju plāksteri, arī ar tiem var sasildīties un pat ārstēt. Tad portālā medicine.lv pamanīju citus plāksterus, kuri silda, un nolēmu pamēģināt.

Propolisa un Bišu vaska aplikācijas „Apimi” ir kā siltumterapija ar dabas veltēm mājās. Divas dažādas aplikācijas, smaržīgas, pat neatverot. Pilnībā dabīgi Latvijas produkti, kur apvienotas sildīšanās, atslābināšanās un aromterapijas elementi.

Uzsildot un lietojot plāksterus, sajūtas ir fantastiskas. Siltums burtiski izstarojas cauri ne tikai uzliktajām vietām, bet arī visam ķermenim. Tāpat siltums pozitīvi iedarbojas uz asinsriti, tā kļūst ātrāka, un ķermenis sasilst un atslābst. Smarža fantasiski iedarbojas uz smadzenēm, parādās vieglums un ikdienas nasta uz laiku noveļas no pleciem.

Iesaku pamēģināt ko jaunu – šīs jaunās aplikācijas, lai sasildītos un atslābtu saspringtajā ikdienā!

Kate, 31 gads

Tā kā strādāju biroja darbu, lielāko dienas daļu sēžot, dienas beigās sāp vai nu spranda vai mugura vai pleci. Ieraugot medicine.lv, ka tiek piedāvāta iespēja testēt „Apimi” bišu vaska un propolisa aplikācijas, iepazinos ar aprakstu un sapratu, ka šis produkts varētu man palīdzēt noņemt šīs sāpes un saspringumu.

Sākumā bija bažas par solījumiem par šī produkta plašo iedarbību, jo to lietošanas veids man asociējas ar sinepju plāksteriem, kam gan ir sildošs efekts, bet ne tik plašs.

Vēlos uzslavēt pārdomāto un skaisto produktu dizainu – pat nelasot ienformāciju uz iepakojuma, uzreiz top skaidrs, ka tas ir kaut kas saistīts ar bitēm. :) Tāpat ir ļoti labi un saprotami aprakstīta produkta iedarbība un lietošanas instrukcija, līdz ar to nebija nekādu neskaidrību par to, kā to lietot. Turklāt, kā jau teicu, šis produkts atgādina sinepju plāksterus pēc lietošanas veida, līdz ar to lietošana nekādas grūtības neradīja, viss pavisam vienkārši!

Vienā vakarā pēc darba izmēģināju bišu vaska aplikāciju, otrā – propolisa aplikāciju, lai salīdzinātu efektu. Atbildīgi attiecos pret šo testēšanas iespēju, tāpēc izvērtēju katru punktu, kas bija rakstīts produkta testa aprakstā par katras aplikācijas raksturīgajām īpašībām. Ja ar citiem produktiem ir tā, ka no solījumiem daļa piepildās, daļa nē, tad tas nav par šo produktu, jo taisnība ir katrā punktā. Pirmkārt, aplikācijas tiešām ļoti labi atslābina un atbrīvo no sāpēm un saspringuma, kas bija galvenais, kāpēc vēlējos tās pamēģināt! Tāpat arī abām aplikācijām smarža ir ļoti patīkama, kas procedūru padarīja vēl baudāmāku, jo smarža jūtama visā telpā. Vislabāk pēc smaržas man patika bišu vaska aplikācija, jo tā smaržo pēc medus, bet propolisam aromāts ir specifiskāks. Patīkami parsteidza arī tas, ka āda pēc aplikāciju lietošanas nemaz nebija apsārtusi, kā tas ir pēc sinepju plāksteriem – gluži pretēji, tā šķita maigāka un ir mitrināta, īpaši pēc bišu vaska aplikācijas.Pieķēru sevi pie domas darba dienas beigās, ka gribas ātrāk nokļūt mājās un uzklāt uz sasprintajām ķermeņa daļām – muguras vai sprandas – kādu no aplikācijām, jo tās tik tiešām patīkami silda, relaksē un nomierina. Vienudien pat aizmigu aiz pārāk lielā atslābinājuma, taču pabrīdināju vīru, ka aplikācija jānoņem pēc 30 minūtēm. :)

Man ļoti iepatikās šis produkts, tāpēc saku lielu paldies ražotājiem un medicine.lv par iespēju pamēģināt „Apimi” aplikācijas!

Zane, 29 gadi

Ļoti ieinteresēja "ApiMi" propolisa un bišu vaska aplikācijas – produkts man likās kas pilnīgi jauns un iepriekš neizmēģināts. Bišu produkti man vienmēr šķituši ļoti vērtīgi, tāpēc radās interese izmēģināt arī šo.

Saņēmu divus aplikāciju iepakojumus – bišu vaska aplikāciju un propolisa aplikāciju. Ļoti piesaistošs, skaists dizains, detalizēti aprakstīta gan lietošana, gan iedarbība. Lieliski, ka aplikācijas ir izmantojamas daudzkārt! Jau atverot iepakojumus, jūtama aplikāciju smarža – aromāts ir medains, nomierinošs un ļoti patīkams.

Aplikācijas, kā norādīts, sildīju cepeškrāsnī. Svarīgi, ka tas nav vienīgais veids – arī tie, kuriem cepeškrāsns mājās nav, tās var lietot, sildot uz radiatora vai ar fēnu. Sildīšanas procesā aromāts kļūst izteiktāks, kas gan šai gadījumā ir tikai patīkams bonuss. Lietoju uz plecu daļas un muguras augšdaļas – šī vieta man ikdienā ir saspringusi un sāp. Reizēm pēc garas darbadienas teju nespēju pakustēties aiz saspringuma sajūtas. Aplikācija ir ļoti ērti lietojama, tā ir viegli lokāma, iespējams pielāgot vēlamajai formai, apklājot nepieciešamo ķermeņa daļu.

Sajūtas ir lieliskas! Aplikācija atslābina, noņemot saspringumu, reibinoši smaržo, turklāt smarža saglabājas arī pēc tam, mazinot saspringumu un nomierinot. Aplikācijas nezaudē savu formu un tās patiesi var lietot vairākas reizes. Burvīgs produkts – lepojos, ka, izmantojot mūsu pašu resursus, latvieši spēj radīt ko tik interesantu un noderīgu. Paldies par iespēju pamēģināt, noteikti ieteikšu arī citiem!

Paula, 33 gadi

Februārī intensīva treniņa laikā pārslogoju kājas un nevarēju vairākas dienas normāli pastaigāt – sāpēja ļoti ikru daļa, tā, ka bija jāklibo. Tad ieraudzīju medicine.lv piedāvājumu izmēģinā „Apimi” aplikācijas. Biju pārsteigta par to plašo pielietojumu, kā arī vienkāršo lietošanu un arī to, ka aplikācijas derīgas vairākām reizēm. Šis priekš manis ir jauns produkts, tāpēc bija interese izmēģināt, jo cerēju, ka palīdzēs atbrīvoties no sāpēm kājās.

Pirmo mēģināju bišu vaska aplikāciju, jo patīk medus aromāts. Tiešām – medus aromāts jūtams, jau atverot iepakojumu, kā arī sildīšanas laikā tas kļūst intensīvāks un izplatās pa visu istabu, tādējādi sniedzot papildu relaksējošu efektu. Sildīju aplikāciju mikroviļņu krāsnī.

Jau tikko uzliekot aplikāciju uz sāpošajām kājām, sajutos krietni labāk. Jutu, kā siltums pamazām noņem saspringumu – atvieglojuma sajūta bija neaprakstāma! Patika sildošais-dzesējošais-atkal sildošais efekts. Aplikācija ir pavisam vienkārši lietojama un viegli pielāgojas vajadzīgajai formai. Āda pēc aplikācijas lietošanas kļūst maiga un patīkama pieskārienam. Bet galvenais – mazinās sāpes!

Bišu vaska aplikāciju lietoju no rīta, jo vēlējos atvieglot sāpes, lai dotos ikdienas gaitās. Savukārt vakarā, atnākot mājās, uzliku propolisa aplikāciju. Tai smarža ir kā jau propolisam, specifiskāka un intensīvāka. Man labāk pie sirds gāja bišu vaska aplikācijas aromāts. Propolisa aplikācija sāka sildīt krietni ātrāk un pēc 30 minūtēm, to noņemot, vēl joprojām bija sajūta, ka tā ir uz kājas. Pēc propolisa aplikācijas sāpju atvieglojums bija vēl lielāks.

Nākamajā dienā sāpes vēl nedaudz bija, taču kustēšanās bija krietni vieglāka, vairs nebija jāklibo. Atkārtoju vēlreiz abas aplikācijas – vienu no rīta un vienu vakarā, un trešajā dienā sāpes vairs tikpat kā nebija jūtamas. Pārsteidzoši, cik efektīvi tādas šķietami vienkāršas lietas – aplikācijas –var palīdzēt!

Es noteikti ieteikšu „Apimi” aplikācijas arī draugiem un radiem!

Paldies!

Andrejs, 58 gadi

Vienmēr zināju, ka bišu produkti palīdz pret dažādām kaitēm, ierpiekš lietoju gan medu, gan propolisa uzlējumu iekšķīgi un ārīgi (pie saaukstēšanās, pie muguras sāpēm). Aplikācijas man bija jaunums. Biju arī dzirdējis daudz pozitīva par ražotāju „Apimi”, bet vēl nebija sanācis iegādāties tā produktus. Tā kā man ir biežas sāpes muguras lejasdaļā, kas ierobežo kustības, tad nodomāju, ka šis produkts varētu lieti noderēt, ņemot vērā to, ka tas ir vairākkārt lietojams.

Bija liela interese par to sniegto efektu, tāpēc pirmo aplikāciju – bišu vaska – pamēģināju jau pirmajā dienā, kad produktu saņēmu, negaidot, kad sāks sāpēt mugura. Apikāciju sildīju mikroviļņu krāsnī un palūdzu sievu uzlikt to uz muguras. Ko lai saka – ļoti patīkams efekts! Aplikācija sākumā tā jauku pasilda, tad paliek vēsāka, tad atkal silda. Tās lietošanas laikā un vēl ilgi pēc tās jutos relaksēts, noskaņojums būtiski uzlabojās. Tā teikt, SPA, neizejot no mājas. Un vēl šī lieliskā medus smarža!

Propolisa aplikāciju jau liku, kad ļoti sāka sāpēt mugura – parasti mani šīs sāpes piemeklē kā minimums 2-3 reizes nedēļas laikā (vecums nenāk viens). Atkal nevaru teikt neko sliktu, tieši pretēji – kaut arī neticēju, ka aplikācija spēs atvieglot tik stipras sāpes, jau pēc pāris minūtēm neticība pazuda, jo līdz ar siltumu sajutu ievērojamu atvieglojumu, kas pavadīja līdz pat dienas beigām arī pēc aplikācijas noņemšanas. Priecājos, ka pieteicos izmēģināt šīs „Apimi” aplikācijas! Liels paldies!

Lai atrastu aplikācijas mūsu e-veikalā, spied uz linka:
Bišu vaska aplikācija: https://apimi.lv/lv/products/bees-wax-application  
Propolisa aplikācija: https://apimi.lv/lv/products/propolis-application

 

Lasi arī portālā medicine.lv:

https://medicine.lv/raksti/vai-siltumterapija-majas-apstaklos-ir-iespejama

https://medicine.lv/raksti/testa-rezultati-apimi-propolisa-un-bisu-vaska-aplikacijas-siltumterapija-majas-ar-dabas-veltem


Older Post Newer Post