en
  • en
  • lv
en
  • en
  • lv
Cart 0

Testa rezultāti: Apimi lūpu balzami veselām un mirdzošām lūpām

#apimi #beesproducts #lūpu balzami #lūpukopšana

Augustā Medicine.lv sadarbībā ar SIA "ApiMI" piedāvāja izmēģināt un salīdzināt komplektu no diviem "Apimi" lūpu balzamiem – Lūpu balzamu ar bišu vasku un Lūpu spīdumu. Šajā Bloga sadaļā vari lasīt atsauksmes no cilvēkiem, kuriem bija iespēja izmēģināt un lietot mūsu ražotos lūpu balzamus.

Amanda, 34 gadi

“Apimi” lūpu balzami veselām un mirdzošām lūpām vasarā – viss, ko varu pateikt, tas ir garšīgs, ekoloģisks, veselīgs un barojošs, ar bišu spēku piesātināts dabas produkts, kas apvienots vienā mazā lūpu balzamā! Ļoti vēlējos to izmēģināt, lai noskaidrotu, vai man nav alerģijas pret bišu vasku, vai lūpas neliksies kā ar lieku plēves kārtu noklātas, kā arī cik tas ir noturīgs un vai ātri uzsūcas un mitrina lūpas uz ilgāku laiku (noturība).

Iepakojums ir ļoti skaists, noformējums tāds, ka gatavs dāvināšanai, ļoti neliels, bet ērts lietošanā, somiņā aizņem maz vietas, ir saldens, patīkams aromāts. Ļoti liels prieks un pārsteigums bija no “Apimi” meitenēm ar roku rakstītā kartiņa!

Lūpu spīdumam ir skaists perlamutra spīduma rezultāts. Interesanti, bet pat vasaras saules karstumā pludmalē konstatēju, ka lūpu balzams nav ne izkusis, ne iztecējis, tas saglabāja formu pat siltumā. Vienīgais trūkums – tas ātri iztērējās. Ikdienas lietošanai parasto bišu vaska balzamu vēlētos vismaz divas trīs reizes lielākā tilpumā. Jo, kad sāk lietot, pierod, un visu laiku ir vēlēšanās to atkal un atkal uzklāt. Tāpēc tas ātri iztērējas.

Efekts ir novērots, pieredze ir iegūta ļoti pozitīva. Man ļoti patīk aromāts un garša uz lūpām, kā arī apziņa, ka tajā visā nav sintētikas un ķīmijas. Tas ir dabas produkts, kas arī papildus atveseļo sausas, sasprēgājušas lūpas. Lūpu spīdums neiekrāso, bet paspilgtina dabisko lūpu toni – no sausām un matētām tās kļūst par pilnīgām, sulīgām lūpām. Izskatās ļoti dabīgi un skaisti. Nav kauna bučoties, jo neatstāj pēdas uz otra cilvēka, neizsmērējas. :) Kopumā, manuprāt, tāpat kā medum, bišu vaskam un bišu maizei, šim produktam reklāma nav vajadzīga, jo, pašsaprotams, ka tas ir labs produkts! Iesaku!

Gunta, 49 gadi

Iespēju testēt “Apimi” lūpu balzamus gaidīju ar divējādām sajūtām – zināju, ka atkalredzēšanās prieks ar vienu no balzamiem būs patīkams, bet jau paredzams, bet uz lūpu spīdumu gan liku īpašas cerības – nu kāds tas izrādīsies?!

Pārpratuma dēļ lūpu balzamu testa produktus saņēmu pavēlu, tomēr zināms priekšstats par tiem jau radies!
Galvenais – tie ir uzticami sabiedrotie cilvēkiem, kuriem lūpas mēdz ātri kļūt sausas vai pat sprēgā. Ar šo problēmu esmu saskārusies diezgan bieži... Bet “Apimi” balzami patiešām var būt ļoti labi palīgi! Un šoreiz tie ir divi!

Vispirms atkal apskatīju un vēlreiz uzklāju man jau pazīstamo “Apimi” bišu vaska balzamu 5 ml melnajā futrālī ar dzelteniem bišu produktus simbolizējošiem ornamentiem. Šajā produktā galvenā sastāvdaļa ir bišu vasks. Izlasīju, ka tā sastāvā ir arī smiltsērkšķu eļļa, rīcineļļa un kokosriekstu eļļa. Garša un smarža maiga, neuzkrītoša, bet galvenais uzdevums – saglabāt un atjaunot lūpu ādas mitrumu. Šo produktu vairāk lietoju vakaros, pirms gulētiešanas, lai tas var labi iedarboties miega stundās.

Otrs produkts – lūpu spīdums – ir atšķirīgs, jo nav “Apimi” bišu produktiem ierasti iedzeltens, bet sārts – kā jau klasiskiem lūpu spīdumiem piedienas! Smaržo un garšo arī citādāk – pēc avenēm. Tā konsistence gan ir diezgan stingra. Līdz ar to spīdums jāuzklāj diezgan rūpīgi, atkārtoti, lai sajustu vēlamo efektu. Garšoja joprojām patīkami, bet krāsu izmaiņas gan nemanīju. Vēlāk uzņēmuma mājaslapā izlasīju vairākas atsauksmes, kas apstiprināja manus novērojumus – uz krāsu izmaiņām cerēt nevajag, bet lūpas patiešām kļūst maigākas un veselīgākas. Spīduma lietotājas var priecāties arī par propolisa ekstrakta klātesamību, kam piemītot antibakteriālas īpašības. Produkta aprakstā minēts, ka lūpu spīdums nerada krāsu pigmentu, tāpēc tāds rezultāts. Man būtu gribējies, ka neliels krāsas efekts tomēr būtu bijis… Nezinu, cik tas tehnoloģiski ir sarežģīti, bet domāju, ka interese par šādu produktu būtu pat lielāka. Bet pagaidām šis lūpu spīdums jālieto veselībai un labsajūtai. Iespējams, ka tā būtu arī laba dāvana mazām meitenēm, kurām jau mostas interese par dekoratīvo kosmētiku! :) Izskatās kā īsta lūpu krāsa, bet pārdozēt nav iespējams! Bez tam lūpu spīdums ir dabiskas izcelsmes un nesatur alergēnus. Arī lūpu spīduma iepakojums ir nedaudz atšķirīgs – melno krāsu papildina zeltains spīdums dzeltenās krāsas elementu vietā. Tomēr klasiskais 5 ml tilpums ir ērts gan lietošanai mājās, gan līdzņemšanai kosmētikas maciņā. Šo lūpu spīdumu arī vairāk lietoju dienas laikā.

Abi “Apimi” produkti ir patīkams atklājums. Prieks, ka Latvijā top šāda kosmētika! Paldies arī par sirsnību un cieņpilnu attieksmi “Apimi” komandai! Lai veicas arī turpmāk!

Jana, 21 gads

Ikdienas skrējienā man patīk, ja viss ir ērts un pa rokai paņemams un lietojams. Lūpas ir visjutīgākā sejas daļa. Tā parasti saulē un vējā apvelkas ar sausu virsādas kārtu un itin bieži prasās kaut ko uzziest virsū. Visērtāk to izdarīt ar higiēniskām lūpu krāsām. Man tās somas kabatās ir vairākas. Jāsaka, ka lielākoties tām visām nav nekādas vainas, tomēr ir tā, ka viena vai otra kļūst par favorītu un tad to biežāk lieto nekā pārējās.

Medicine.lv portālā pamanīju, ka var testēt “Apimi” lūpu balzamu veselām un mirdzošām lūpām vasarā. Bija iespēja testēt divus produktus – lūpu balzamu ar bišu vasku un lūpu spīdumu. Pēc pieteikšanās redakcijā saņēmu tās tajā pašā dienā. Man patīk, kā sūtījums bija noformēts – “Apimi” lūpu balzami bija ielikti skaistā dāvanu maisiņā un meitenes bija ar roku uzrakstījušas sirsnīgu vēlējumu un pateicību, ka izvēlējās testēt šos produktus. Nu ļoti sirsnīga un silta pieeja klientiem!

Abi lūpu balzami – viens caurspīdīgs un spīdīgs, otrs ar rozā nokrāsu un spīdīgs – ikdienas lietošanā ir vienādi. Tie burvīgi mīkstina un aizsargā lūpas, kopj tās un ir ar patīkami vieglu bišu vaska aromātu. Pēdējā laikā lietoju tikai šos abus “Apimi” lūpu balzamus veselām un mirdzošām lūpām un noteikti iesaku tos arī citām sievietēm!

Dzintra, 45 gadi

Vasarā un rudens pusē lūpas viegli kļūst sausas, tās sāk lobīties un sprēgāt. Bieži, lai lūpas aizsargātu, lietoju biezus krēmus vai treknas higiēniskās lūpu krāsas. Lasot medicine.lv man saistošos rakstus, pamanīju piedāvājumu notestēt un pēc tam sniegt atsauksmi par “Apimi” lūpu balzamu veselām un mirdzošām lūpām vasarā. Pieteicos, jo higiēnisko lūpu krāsu vasaras un rudens mēnešos nevar būt par daudz. Abus testējamos lūpu balzamus saņēmu elegantā dāvanu maisiņā ar laba vēlējumiem tās lietot no pašām ražotājām, kas liecina par rūpīgu attieksmi pret klientiem.

Viens lūpu balzams ir caurspīdīgs un patrekns, ar izteiktu bišu vaska smaržu un garšu. Uzziežot to uz lūpām, tās acumirklī tiek samitrinātas un paliek ļoti mīkstas. Smarža ir izteikta, bet nav uzkrītoša vai nepatīkama. Struktūra ir patīkami taukaina, nav par daudz trekna. Ik pa laikam sakniebjot lūpas, jūtams tāds patīkams taukainums, un lūpu ada ir mīksta.

Otrs lūpu balzams ir ar perlamutrīgi rozā krāsu. Uzkrāsojot to uz lūpām, krāsu praktiski neredz. Varbūt tikai pavisam mazliet rozīga nokrāsa ir redzama. To iecienīja mana mazā meitiņa, kura labprāt pieprasa ar šo lūpu krāsu dalīties. Skaisti lietojama lūpu krāsa ikdienas lietošanai tagad ir manā kosmētikas somiņā un lietoju to ikreiz, kad nepieciešams noturīgs, mitrinošs mīkstums lūpām ikdienā. Es noteikti iesaku sievietēm lūpu mitrināšanai un aizsargāšanai vasarā un rudenī šos “Apimi” lūpu balzamus veselām un mirdzošām lūpām!

Dina, 24 gadi

Rūpēs par lūpām bieži iegādājos dažādus krēmus, lūpu sviestus, aizsargājošus balzamus. Tas nepieciešams, jo vasarā un rudenī saules un vēja ietekmē lūpas paliek sausas un āda sāk lobīties un plaisāt. Lai to nepieļautu, vairākas reizes dienā ik pa laikam uz lūpām uzklāju ko mitrinošu un aizsargājošu. Lasot rakstu Facebook, nokļuvu medicine.lv veselības portālā , kur pamanīju iespēju testēt “Apimi” lūpu balzamus veselām un mirdzošām lūpām vasarā. Tad nu piedāvājos salīdzināt un notestēt komplektu no diviem lūpu balzamiem – ar bišu vasku un lūpu spīdumu.

Lūpu balzams ar bišu vasku ir dzeltenīgā krāsā, ar patīkamu bišu vaska smaržu un tas ļoti viegli klājas uz lūpām. Tās pēc uzklāšanas kļūst supermīkstas un saglabājas tādas ilgu laiku, pat ja lūpas aplaiza.

Lūpu balzams ar spīdumu ir rozīgā krāsā ar perlamutru, arī smaržo pēc bišu vaska, bet ne tik izteikti. Uzklājot rozā tonis ir tikpat kā caurspīdīgs, mīkstums ir tāds graudaināks un noturība ir ļoti ilga. Man patīk lietot abus šos “Apimi” lūpu balzamus un es iesaku visiem ikdienas ērtībai un lūpu labsajūtai tās lietot, īpaši vasaras un rudens mēnešos!

Kristīne, 26 gadi

Lai lūpas būtu veselīgas un skaistas, labi mitrinātas, par tām ir jārūpējas, tāpēc man vienmēr somiņā līdzi ir lūpu balzams. Lūpu krāsu praktiski nelietoju, jo man patīk, ja lūpas ir dabīgi pievilcīgas. Esmu mēģinājusi lūpu spīdumus, bet nebija izdevies atrast dabīgu un man piemērotu, jo man nepatīk sintētiskie, spēcīgie aromāti un pārspīlētais lipīgums.

Pateicoties veselības portālam medicine.lv, kur var atrast arī aktualitātes par dabīgo kosmētiku,

iepazinos ar brīnišķīgu piedāvājumu izmēģināt mūsu ražotāja "Apimi” lūpu balzamus veselām un mirdzošām lūpām. Mani uzrunāja, ka "Apimi" rada dabīgu, unikālu kosmētiku, kas satur bišu produktus: medu, vasku, propolisu un citas dabīgās sastāvdaļas. Saņēmu testēšanā komplektiņu no diviem "Apimi" lūpu balzamiem – lūpu balzamu ar bišu vasku un lūpu spīdumu. Kā jau minēju, man vienmēr līdzi ir lūpu balzams, jo man mēdz būt sausas lūpas gan vasarā, baudot sauli, gan arī aukstajos ziemas mēnešos, kad lūpas mēdz sasprēgāt. Man prasās, lai lūpas būtu mitrinātas visu laiku. Iepriekš esmu lietojusi lūpu balzamus, kam nav 100 % dabīgas sastāvdaļas un ir jūtama spēcīga sintētiska smarža un garša, iespējams, ar domu, lai tie būtu pievilcīgāki, bet man tie nepatika. Esmu aizdomājusies, ka pa visu šo laiku, aplaizot lūpas, esmu arī apēdusi šos nedabīgos lūpu kopšanas līdzekļus… :( Tāpēc, iepazīstoties ar "Apimi " lūpu balzama un lūpu spīduma dabīgo sastāvu, biju ļoti priecīga. Lūpu balzama sastāvā ir bišu vasks, smiltsērkšķu eļļa, kokosriekstu eļļa un rīcineļļa. Lūpu spīdumam papildus šīm sastāvdaļām ir arī propoliss un aveņu aromāts – 100% dabisks. Abi produkti ir kvalitatīvos plastmasas, ērti lietojamos, lūpu kopšanas līdzekļiem paredzētos iepakojumos ierastajā tilpumā, lai ērti paņemt līdzi. Dizains ir gaumīgs, pārdomāts. Lūpu balzamam uz melnā fona skaisti izceļas dzeltenās bišu šūniņas un logo. Lūpu spīdums atšķiras ar to, ka uz melnā fona ir zeltainais noformējums, jo tas ir mirdzumam. Lūpu balzams ir skaistā dzeltenā tonī, smarža ir dabīga, maiga, sajutu kokosa eļļu un vieglu bišu vaska aromātu, burvīga buķete! Balzams viegli klājas uz lūpām, izveidojot vieglu, maigu aizsargkārtiņu, un lūpas kļūst labi mitrinātas un aizsaragātas. Balzams neveido lieku treknu spīdumu un ļoti labi uzsūcas, lūpas izskatās dabiski. Garšu gan īpaši neizjutu, un tas ir pozitīvi.

Lūpu spīdumam ir skaists, maigs rozā tonis, smarža ir ļoti patīkama – kokosa eļļa labi sadraudzējās ar maigo, dabīgo aveņu aromātu, brīnišķīga smarža! Lūpu spīdums, tāpat kā balzams, ir maigs un viegli klājas, piešķirot lūpām mirdzošu izskatu. Lūpu spīdums nerada pigmentu uz lūpām, bet pastiprina lūpu dabīgo toni. Arī lūpu spīdumam īpaši nesajutu garšu.

Lietoju gan lūpu balzamu, gan lūpu spīdumu visas dienas garumā, kad sajutu vajadzību mitrināt lūpas. Kad dodos ārpus mājas, ņemu līdzi lūpu spīdumu, jo tas palīdz manām lūpām iemirdzēties un izcelties. Lūpu balzāmu parasti lietoju, esot mājās.

Esmu sajūsmā par abiem “Apimi” lūpu kopšanas līdzekļiem. Lūpu balzams un lūpu spīdums brīnišķīgi mitrina un dziedina manas lūpas, un tās izskatās dabiski, ir aizsargātas un mirdzošas.

“Apimi” lūpu produktus lietoju jau vairāk nekā mēnesi un tie pietiks vēl kādam laikam. Pats galvenais ieguvums ir, ka abi šie lūpu kopšanas līdzekļi ir dabīgi. Noteikti turpināšu rūpēties par lūpām ar brīnišķīgo “Apimi” Lūpu balzāmu un Lūpu spīdumu. Sirsnīgs paldies!

Santa, 32 gadi

Pieteicos produkta testam, jo, tuvojoties rudens sezonai, lūpu veselībai un skaistumam pievēršu papildu uzmanību. Aukstā laikā lūpu āda ir jutīga, vējš, aukstais gaiss tās padara sausas un apsprēgājušas. Tā kā ikdienā nelietoju ne lūpu krāsas, ne lūpu spīdumus un man nepatīk to radītā sajūta, tad aktīvi meklēju alternatīvu.

Produktu iepakojums ir ļoti pievilcīgs. Klasiskā, labi pazīstamā lūpu krāsu tūbiņa ieguvusi stilīgu dizainu, labas krāsu kombinācijas – melnais ar dzelteno / zeltīto apvienojumā ar šūnu motīvu uzreiz rada asociācijas ar medus produktiem. Tūbiņas ir vieglas, neaizņem daudz vietas, ērti var gan ielikt pašā mazākajā somiņā, gan vienkārši jakas kabatā.

Lūpu balzama aromāts ir pavisam viegls un neuzbāzīgs, tas labi un viegli klājas un nerada nepatīkamas, taukainas sajūtas, uz lūpām izveidojas viegla aizsargkārtiņa, kas nav redzama ar aci, nerada lipīgu sajūtu. Efekts ir ļoti labs – lūpas ir maigas, to āda gluda. Pirms sāku lietot “Apimi” lūpu balzamu, lūpas bija nedaudz sausas, bet jau pēc pāris dienām no sausuma vairs nebija ne miņas – iedarbība ir ļoti ātra.

Patīkams pārsteigums bija arī lūpu spīdums. Kā jau minēju, šos produktus parasti nelietoju, nepatīk ne to konsistence, ne krāsa, taču šis produkts patiešām rada vien pavisam vieglu mirdzumu, izceļot, padziļinot lūpu dabīgo toni, piešķirot tām veselīgu izskatu.

Noteikti turpināšu lietot abus šos produktus visu gada auksto sezonu! Paldies par iespēju pamēģināt!

Ella, 35 gadi

Lūpu balzams ir manas ikdienas neatņemama sastāvdaļa, šķiet, ka tas atrodas katrā manā somā un, iespējams, pat divos eksemplāros! :) Lūpu balzamus lietoju ļoti bieži un daudz, sevišķi vasaras mēnešos un ziemas periodā. Tādēļ ļoti priecājos par iespēju izmēģināt "Apimi" lūpu balzamu un dabīgo lūpu spīdumu. Līdz šim esmu lietojusi ļoti daudz un dažādus lūpu balzamus, gan aptiekas produkciju, gan arī mājražotāju dabīgos lūpu balzamus. Lūpu balzamam man ļoti svarīgs ir aromāts, jo spēcīgas smaržas šādam produktam man būtu traucējošas, tāpat svarīga ir konsistence. Pirmo izmēģināju lūpu balzamu, kura sastāvā ir Latvijas dravās iegūts bišu vasks un smiltsērkšķu eļļa, rīcineļļa, kokosriekstu eļļa. Visas šīs sastāvdaļas lieliski līdzdarbojas, uzklāšana ir patīkama, balzams neatstāj biezu kārtu uz lūpām, patīkami mitrina un ir noturīgs. Tāpat arī smarža nav pārlieku uzbāzīga. Iepakojuma dizains ir elegants, melns, ar dzeltenu un zeltītu apdruku.

Lai arī ikdienā nelietoju lūpu spīdumus, “Apimi” lūpu spīdums ir ļoti neitrāls un patīkams, gluži kā lūpu balzams, tikai ar ļoti patīkamu un vieglu aveņu aromātu. Tam ir neitrāls tonis, viegls spīdums, ideāls līdzsvars ikdienas lietošamai, lūpu spīdums arī mazliet mitrina, un nav lipīgs, kas ir viens no faktoriem, kas man parasti nepatīk spīdumos. Noteikti turpināšu lietot gan “Apimi” balzamu, gan spīdumu. Paldies!

Unda, 33 gadi

Jau iepriekš, iepazīstoties ar pozitīvām atsauksmēm Medicine.lv portālā, biju lietojusi “Apimi” lūpu balzamu, kas tik tiešām attaisnoja manas cerības, tāpēc ar lielu interesi pieteicos testēšanai, jo manis pirktais balzams jau bija sen kā beidzies un jaunu nebiju vēl iegādājusies, kā arī ļoti interesēja, kāds tad būs lūpu spīdums. Iepriekš nebiju lietojusi tādus lūpu spīdumus, kam ir arī lūpu ādas veselībai par labu nākošas īpašības, ne tikai vizuāls efekts.

Kā jau teicu, lūpu balzamu jau biju lietojusi iepriekš, tāpēc arī šoreiz tas man sniedza gaidīto – ilgstošu lūpu mitrināšanu, padarot lūpas maigākas un gludākas. Turklāt balzamam ir neitrāls, viegls bišu produktu aromāts. Salīdzinājumā ar citiem lietotajiem lūpu balzamiem, higiēniskajām lūpu krāsām, “Apimi” produkta noturība ir krietni ilgāka!

Iepriecināja arī lūpu spīdums. Tam ir ļoti viegls perlamutrīgs tonis, kas praktiski nav pamanāms, tas drīzāk domāts tam, lai izceltu lūpu dabisko toni, un “Apimi” lūpu spīdumam tas lieliski izdodas! Lietoju to diezgan bieži, izejot no mājas, kad nav noskaņojuma lietot lūpu krāsas, bet gribas tomēr izskatīties pievilcīgi. “Apimi” lūpu spīdums ir tam kā radīts. Turklāt patīk apziņa, ka tas arī nāk par labu lūpu ādas veselībai. Un arī aromāts ir ļoti patīkams, tas ir nedaudz izteiktāks nekā balzamam, bet tāpat nav pārāk intensīvs, tieši tāds, kā man patīk.

Esmu priecīga par šo pozitīvo pieredzi ar “Apimi” lūpu kopšanas produktiem, paldies, noteikti lietošu tos arī turpmāk un iesaku arī citām dāmām!

 

Lasi arī portālā medicine.lv:

https://medicine.lv/raksti/testa-rezultati-apimi-lupu-balzami-veselam-un-mirdzosam-lupam-vasara


Older Post Newer Post