en
  • en
  • lv
LIELĀ PAVASARA IZPĀRDOŠANA - ATLAIDES līdz pat 40%
en
  • en
  • lv
Cart 0

Testa rezultāti: Ferabee – propolisa balzams no Apimi

Maijā Medicine.lv sadarbībā ar "Apimi" piedāvāja izmēģināt Propolisa balzamu "Ferabee". Īpaši noderīgs tas būs pēc knišļu kodumiem, to izraisītajām niezošajām pumpām, vēja aprautām lūpām un iesnu gadījumos. Šajā Bloga sadaļā vari lasīt atsauksmes no cilvēkiem, kuriem bija iespēja izmēģināt un lietot mūsu ražoto Ferabee.

Inta, 48 gadi

Tā kā maija mēnesis bija vēss un lietains, neizpalika problēma ar lūpu veselību – sāka sprēgāt lūpu kaktiņi. Šīs problēmas risināšanai pieteicos testēt „Apimi Ferabee” propolisa balzamu, jo uzskatu, ka dabīgu izejvielu radīts produkts neradīs alerģisku reakciju.

Lūpu balzams iesaiņots ērtā iepakojumā, ko var ņemt līdzi, lai kurp dotos. Iesaiņojuma noformējums – šūnas, jau priekšā pasaka, ka tā sastāvā ir bišu produkti. Balzams klājas viegli un maigi. Smarža nav uzbāzīga, tā ir patīkama.

Lai iegūtu ātrāku efektu, balzamu uz lūpām klāju vairākas reizes dienā, arī pirms gulēt došanās. Efekts nebija ilgi jāgaida, jo jau otrajā dienā pēc tā lietošanas izzuda sūrstošā un savelkošā sajūta.

Paldies par “ātro palīdzību” manām lūpām! Šis dabīgais līdzeklis vienmēr būs manā mājas aptieciņā, lai mazinātu niezi un apsārtumu, un veicinātu ātrāku ādas dzīšanu.

Gunta, 37 gadi

Apimi propolisa un bišu vaska aplikācijas bija mana pirmā iepazīšanās ar Apimi produktiem. Tas likās ļoti interesants un inovatīvs, arī diezgan specifisks produkts. Tomēr līnijas izveidotāju radītais stāsts ir atmiņā paliekošs un interesi uzturošs. Tāpēc iespēja izmēģināt vēl vienu produktu likās ļoti pievilcīga, īpaši tāpēc, ka propolisa balzams rekomendēts universālam pielietojumam.

Piedāvātais produkts izskatās pēc lūpu balzama, kas iepildīts futrālī šai līnijai raksturīgajās dzelteni/ melnās krāsās, kuras nekļūdīgi simbolizē biti! Tomēr visu testa laiku mani nepameta vēl viena vīzija – Apimi balzāma futrālis tik ļoti atgādina leģendāro Kodak filmiņu! :)

Pats balzams ir gaiši dzeltenā krāsā, ar vieglu propolisa un bišu vaska smaržu. Tās arī ir galvenās produkta sastāvdaļas – to var lasīt uz dzeltenās etiķetes. Noderīgi, ka uz tās ir pietiekami plaša un noderīga informācija par sastāvu, īpašībām, pielietojumu.

Sākumā to izmantoju kā lūpu balzamu, kas klājās ļoti viegli, garšoja neuzkrītoši, bet patīkami un  radīja labu sajūtu. Lūpu balzamus lietoju regulāri, tāpēc zināma pieredze ir. Šis balzams patiešām ir kvalitatīvs! Apimi gan ir vēl viens cits produkts, melnā futrālī ar dzelteniem bišu produktiem piemērotiem ornamentiem ar tiešu nosaukumu – lūpu balzams. Šajā produktā gan galvenā sastāvdaļa ir bišu vasks bez propolisa. Garša un smarža līdz ar to ir vēl maigāka, bet galvenais uzdevums arī mazāk apjomīgs – saglabāt un atjaunot lūpu ādas mitrumu. Darbojas lieliski!

Vēlāk Ferabee propolisa balzamu nācās izmantot arī citos gadījumos. Jutu nelielu diskomfortu degunā, tāpēc nolēmu to uzlikt pirms miega. Domāju, ka palīdzēja. Pāris vakarus uzsmērēju un tad jau problēmu aizmirsu. Nākamais pielietojums bija jau nopietnāks. Guvu diezgan padziļu sadzīvisku skrambu uz pirksta. Pēc dezinfekcijas un pirmā plākstera atcerējos par balzamu un tur rakstīto informāciju, ka propolisam piemīt sāpes mazinošas, antibakteriālas un pretsēnīšu īpašības, tas mazina apsārtumu un veicina ātrāku nobrāzumu dzīšanu. Lietoju šo balzāmu diezgan ilgi,un ievainojums labi sadzija!

Esmu patiešām apmierināta ar abiem šiem produktiem. Kaut arī to tilpums ir neliels – 5 ml, domāju, ka varēšu tos lietot vēl pāris mēnešus, jo balzāma stabiņš tik ātri nemaz nedilst! :) Paldies!

Marta, 34 gadi

Izlēmu pieteikties Medicine testam uz "Ferabee" – propolisa balzamu, jo izlasīju, ka tas lieliski palīdzot pret knišļu kodumiem. Ņemot vērā, ka man ir alerģija pret knišļu kodumiem, izlēmu izmēģināt šo produktu.

Biju ļoti patīkami pārsteigta par rezultātu. Pirmā lieta, kas man patika šajā produktā, ir tā iepakojums. Tas ir neliels, lūpu balzama lielumā, kas dod iespēju paņemt to visur līdzi vai pat ielikt jakas kabatā. Pati produkta lietošana man arī likās ļoti vienkārša, koduma vietu nedaudz ieziežot ar "Ferabee" propolisa balzamu. Tam nav nekādas īpatnējas smakas un saziestā vieta nepaliek lipīga vai taukaina, balzams ātri uzsūcas ādā. Viets, kur bija knišļa kodums, pēc pāris minūtēm vairs neniez un pazūd vēlme nepārtraukti koduma vietu aiztikt. Pēc pāris dienām arī pazūd apsārtums koduma vietā. Tā kā tagad ir sākusies odu sezona, balzamu lietoju regulāri un bez tā vairs neeju ārā no mājām. :)) 

Esmu apmierināta ar šī produkta iedarbību un rezultātu, iesaku visiem izmēģināt!
 
Ramona, 31 gads

Ikdienā esmu iecienījusi dabīgas izcelsmes produktus, turklāt priekšroku vislabprātāk dodu tiem, kas ražoti tepat, Latvijā. Apimi zīmola propolisa balzams Ferabee manu uzmanību piesaistīja ar tā plašo pielietojumu – to iespējams lietot gan vēja appūstu lūpu dziedēšanai, gan pēc knišļu kodumiem, kas vasaras sezonā īpaši aktuāli. Pieteicos produktu testam portālā medicine.lv un ieguvu iespēju šo balzamu izmēģināt.

Balzams ir nelielā, ērtā iepakojumā – līdzinās lūpukrāsas tūbiņai, līdz ar to ir ērti nēsājams līdzi ikdienā un neaizņem daudz vietas. Dizains ir spilgts un piesaistošs, dominē dzīvespriecīgi dzeltenais tonis, kas vienlaikus rada asociācijas ar bišu produktiem, kas izmantoti balzama pagatavošanai. Produktam praktiski nav smaržas un garšas. 

Balzams ļoti labi palīdz pret odu kodumiem. Ja parasti sakostās vietas mēdz niezēt pat nedēļas garumā, tad šoreiz balzams palīdzēja lieliski, novērsa niezi un apsārtumu, kodumi ātrāk sadzija. Izmantoju produktu arī lūpām, kas pēc vējaina izbraukuma ar laivu bija sausas un sasprēgājušas – jau uzreiz mazinājās nepatīkamās sajūtas, un ilgtermiņa efekts bija novērojams jau pēc dažām lietošanas reizēm. Produktam patiešām piemīt dziedējošas īpašības, un to noteikti var izmantot arī citiem nolūkiem – nelieliem nobrāzumiem, skrāpējumiem utt. Šis produkts noteikti būs manā vasaras aptieciņā, paldies par šo atklājumu!

Evelīna, 32 gadi

Pastāvīgi man ir sausas un vējā aprautas lūpas. Daudz ikdienā pārvietojos pilsētā ar divriteni. Līdz ar to no vēja lūpas ir ļoti sausas un pastāvīgi tām gribās uzziest kaut ko dziedinošu. Ir daudz un dažādas higiēniskās lūpu krāsas, ar dažādiem dziednieciskiem (it kā) efektiem. Bet parasti, pēc kāda laika lietošanas, secinu, ka jēga no tām ir uz īsu brīdi. Tad lūpas atkal ir sausas, ar biezāku ādas kārtiņu un viegli pat iesprēgā. Draudzene ieteica ienākt portālā medicine.lv un pamēģināt „Ferabee” –  propolisa bazamu no „Apimi”.

Vispirms priecēja testēšanas iepakojuma saturs – meitenes no „Apimi” bija ne tikai otru lūpu krāsu ielikušas pamēģināt līdzi, bet arī uzrakstījušas ar roku mīļu sveiciena kartiņu! Tas ir ļoti sirsnīgi un „Apimi” līdz ar to man iepatikās uzreiz!

Balzamam ir viegla porpolisa garša un perfekti zīdaina tekstūra. Vienīgi, lietojot to karstumā, jābūt uzmanīgam – balzams paliek ļoti mīksts. Bet citādi – perfekts produkts manām lūpām! Varēju drošāk justies, braucot ar divriteni, un nebaidīties no vēja, jo „Ferabee” pasargāja. Lūpas ar laiku palika maigākas un tik bieži nesasprēgāja. Notiekti iesaku! Malači, „Apimi”.

Inese, 38 gadi

Pēdējā laikā cenšos lietot dabīgu kosmētiku un priecājos, ka medicine.lv var iepazīties ar dabīgiem produktiem. Priekš manis Propolisa balzamu "Ferabee", ko radījis Latvijas ražotājs "Apimi" bija jaunums. No bišu produktiem lietoju medu, ziedputekšņus, bišu maizi. Esmu lasījusi par propolisa vērtīgajām īpašībām, tāpēc priecājos par iespēju izmēģināt propolisa balzamu "Ferabee" .

"Ferabee"  balzama dizains ir gaumīgs un ļoti atbilstošs dabīgam produktam ar dzeltenajām bišu vaska šūniņām. Tas ir iepakots nelielā iepakojumā kā lūpu balzams, un tāpēc lietošana ir ļoti ērta un vienmēr var paņemt līdzi somiņā. Balzamam ir brīnišķīga propolisa smarža. Konsistence ir viegla kā lūpu balzamam, nedaudz spīdīga, bet nav taukaina.

"Ferabee", uzklājot uz ādas, izveido aizsargkātiņu, iespējams, no bišu vaska. Vispirms lietoju propolisa balzamu uz lūpām, jo tās bija sasprēgājušas pēc vējainajām brīvdienām pie jūras. Balzams maigi dziedināja lūpas, noņemot apsārtumu un nepatīkamo sasprēgājuma sajūtu. Arī garša ir patīkama un, pats galvenais, nav jāuztraucas, ja balzams nokļūst mutē, jo tas ir 100% dabīgs. Nākamajā dienā biju atbrīvojusies no sasprēgājuma. Lietojot "Ferabee", uz lūpām izveidojas aizsargkārtiņa un tās tiek mitrinātas, un ir maigas. Un, tā kā meklēju dabīgu lūpu balzamu, tad esmu to atradusi un varēšu lietot ikdienā. Jo man nepatika iepriekš lietotie lūpu balzami, to garša un smarža nebija dabīga.

Vēl lietoju balzamu, smērējot to uz deguna ārīgi, jo biju saaukstējusies un pēc biežās deguna šņaukšanas bija izveidojies apsārtums. Pateicoties propolisa dziedinošajai iedarbībai, ļoti ātri apsārtums pazuda. Kad parādījās kāda pumpiņa uz sejas, arī tad, lietojot "Ferabee", ļoti ātri pazuda apsārtums un nepatīkamā kairinošā sajūta un tālāk neveidojās iekaisums, kā tas bija pirms tam, kad agrāk izspiedu pumpu un neko neuzsmērēju. Izmēģināju arī propolisa balzamu uz skrāpējuma, kad kaķītis spēlējoties ieskrāpēja. Ļoti labi sadziedēju skrāpējuma vietu, tā  ātri sadzija.

Dodoties brīvdienās uz laukiem, ņēmu līdzi "Ferabee" balzamu, un tas lieti noderēja, kad vakarā pēc odu kodumiem vajadzēja palīdzību. Odu koduma vietas bija uzpampušas un apsārtušas, un niezēja. Uzreiz sasmērēju sakostās vietas ar propolisa balzamu. Un priecājos, ka balzams nomierināja, dziedināja un nebija jākasās, kā tas bija pirms tam, un pēc tam arī neveidojās kreveles.

Esmu ļoti apmierināta ar rezultātiem, un patiešām "Ferabee" ir universāls superprodukts! Esmu atradusi brīnišķīgu ātrās palīdzības līdzekli. Sirsnīgs paldies mūsu ražotājam "Apimi" par inovatīvajām idejām un dziedinošajiem bišu produktiem!

Alise, 32 gadi

Nedēļā, kad ieraudzīju piedāvājumu testēt „Ferabee” propolisa balzumu, brīvdienās bija paredzēts uz divām dienām doties uz kempingu Limbažos. Jau pagājušajā gadā tur biju un, kaut arī šī vieta man ļoti patīk, atmiņā palikušas arī dažas nepatīkamas lietas, kas piederas pie atpūtas pie dabas – odi, knišļi, dunduri un irši. :( To atceroties, sāku meklēt kādus efektīvus aizsarglīdzekļus pret kukaiņu kodumiem, jo ķīmiskie spreji man neiet pie sirds, tiem ir ļoti intensīvs aromāts un tos gluži visur, piemēram, uz sejas, pūst nevar, turklāt tie palīdz īslaicīgi un ātri izbeidzas. Pamanīju medicine.lv informāciju par „Apimi” produktu „Ferabee” un, lai arī tas neatbaida kukaiņus un nepasargā pret kodumiem, tomēr tā solījums noņemt niezi un ātrāk sadziedēt arī bija aktuāls, jo parasti pēc odu un dunduru kodumiem, āda ilgi niez un vēl ilgāk dzīst – pat vairākus mēnešus. Padomāju – noteikti jāpiesakās!

Piesaistīja, ka produkts ir tik mazā iepakojumā – kā lūpu krāsa, kas nemaz naizņem vietu somiņā, ļoti parocīgs. Šāds formāts ir arī visērtāk lietojams. Turklāt produkts ir pilnībā dabīgs, līdz ar to tam nevajadzēja radīt nekādu diskomfortu smaržas ziņā, kā arī nav īsti nekādu ierobežojumu, kā to lietot, – universāls. Tāpēc, visticamāk, ražotājs arī aicināja – „Pieej radoši un izmanto "Apimi" un Medicine.lv sniegto iespēju izmēģināt propolisa balzamu!„

Saņemot testa produktu, noskaņojumu uzlaboja, ka ražotājs bija pievienojis dāvaniņu – tāda paša formāta lūpu balzamu. :) Mīļš paldies par to! :)

Lietoju abus šos produktus. Uzreiz ieliku tos savā somiņā. Vienīgā nianse – ja pa rokai ir abi balzami, tad bieži vien pirmajā brīdī jūk, kurš bija lūpām, kurš universālais, taču pēc kāda laika katra produkta iepakojuma krāsu tomēr iegaumēju. :)

Pienāca nedēļas nogale, kad ar ģimeni devāmies uz kempingu. Protams, odi un dunduri jau sagaidīja – dunduri neļāva izbaudīt atpūtu pa dienu, peldoties, bet odi – vakarā. Un kā parasti – nopirktais līdzeklis pret uzmācīgajiem kukaiņiem īpaši nepalīdzēja. Dažu stundu laikā jau biju sakosta. :( Turklāt parasti, nezinu – kāpēc, bet mani kukaiņi sakož vairāk nekā citus. Atcerējos par „Ferabee” propolisa balzamu. Bagātīgi uzziedu to visās kodumu vietās, kā arī iedevu ģimenes locekļiem, kas, lai arī mazāk, tomēr arī bija kukaiņu sakosti. Pēc brītiņa sapratu, ka visi sēžam mierīgi un neviens vairs tā īsti nekasās, kā tas būtu bijis parasti. :) :) Visi kā viens bijām priecīgi un pateicīgi par „Ferabee” labi padarīto darbiņu – niezes noņemšanu! Nekad nebiju domājusi, ka dabīgs produkts var būt TIK efektīvs!

„Ferabee” otru galveno īpašību – ātrāk sadziedēt – pamanīju, nākamajā dienā. Parasti pēc kukaiņu kodumiem apsārtums turējās vairākas dienas, stiprāk sakostās un sakasītās – pat mēnešiem ilgi! Taču pēc „Ferabee” lietošanas nevarēju tā īsti atrast gandrīz nevienu koduma vietu! Kā tas iespējams!? :) Ražotāji tiešām lieliski pastrādājuši! Es un  mana ģimene bijām patiesi patīkami pārsteigti! Šis noteikti būs mūsu vasaras TOP produkts!

„Ferabee” propolisa balzams lieti noderēja arī mājās. Man ir divi kaķi, kas šad tad rotaļājoties saskrāpē man rokas. Dzīst ļoti ilgi... Izmēģināju  propolisa balzamu arī šajā situācijā. Apsārtums nākamajā dienā jau bija ievērojami mazāks, skrāpējumu vietas pilnībā, bez pēdam, sadzija nedēļas laikā! Atkal prieks! :)

Nākamā situācija, kurā pamēģināju „Ferabee”, – pūtītes uz sejas. Lai arī man pūtīšu veidošanās nav tik izteikta, pavisam bez tām neiztikt, un šad tad kāda tomēr uzrodas. Tad nu, pamanot pūtīti, ņēmu talkā „Ferabee”. Nu jau vairs nebiju tik pārsteigta par to, ka atkal palīdzēja, jo, ja reiz propolisa balzams lieliski sevi parādīja divās iepriekš aprakstītajās situācijās, tad ar pūtīti, loģiski, tas tika galā vēl vienkāršāk – pēc divām dienām pūtītes vairs nebija.

Atsevišķs paldies par lūpu balzamu – lietoju to katru dienu, jo mana lūpu āda ir pasausa (iepriekš neaizrāvos ar higiēniskajiem lūpu balzamiem). Nedēļu pēc intensīvas lūpu balzama lietošanas, manas lūpas bija ievērojami mīkstākas un gludākas, turpinu to lietot, lai redzētu maksimālo efektu.

Paldies „Apimi” un Medicine.lv par šo lielisko produktu testēšanas iespēju! :)

Dace, 22 gadi

Ikdienā daudz sportoju. Bieži svīstu un esmu aktīvajā fāzē. Līdz ar to man bieži ir ļoti sausas lūpas. Portālā medicine.lv pamanīju, ka ir iespēja testēt „Ferabee” propolisa balzamu no „Apimi”. Biju dzirdējusi par meitenēm, kuras daudz ko no medus ražo, arī kosmētiku.

Tāpēc pieteicos un saņēmu ne  tikai universālo propolisa bazamu, bet arī „Apimi” lūpu balzamu, kas ir līdzīgs propolisa balzamam, bet tomēr ar citādāku iedarbību. Kad lūpas ir sausākas un tā kā velk uz plīšanu, es uzsmērēju „Ferabee” propolisa balzamu, savukārt, ja gribās vienkārši tās pamitrināt un palutināt, lai tās jūtas labi, tad lietoju „Apimi” lūpu balzamu.

Vairs nepirkšu citas higiēniskās lūpu krāsas, kā to darīju līdz šim. Jo „Apimi” produkti dara vairākas labas lietas vienlaicīgi – dziedē, uztur labsajūtu un saudzīgi kopj. Iesaku iegādāties šos balzamus un redzēsiet, ka citu pirkt vairs negribēsiet!

Kate, 29 gadi

Maija sākumā biju saķērusi iesnas un klepu. Kad man ir iesnas, bieži šņaucot degunu, āda ap degunu paliek sārta, jutīga, sausa, vietām lobās, izskatās, protams, arī ne visai labi. Esmu mēģinājusi barojošus, mitrinošu krēmus smērēt uz ādas ap degunu. Nu īsti lielu uzlabojumu nebija, turklāt ne sevišķi ērti. Nolēmu izmēģināt „Apimi Ferabee” propolisa balzamu, jo tobrīd tas bija man aktuāli, kā arī, palasot aprakstu, sapratu, ka produkts ir universāls – der jebkur uz ādas, kur ir kāds ievainojums, apsārtums, nieze vai kāds cits ādas defekts. Tātad – tas man noderēs dažādās situācijās.

Paldies „Apimi” arī par pārsteiguma dāvanu – lūpu balzamu! Arī vērtīga manta, jo man no mazākā vēja sprēgā lūpas, kā arī ikdienā tās ir sausas, neskatoties uz to, ka mēdzu lietot higiēnisko lūpu krāsu.

Lietoju „Apimi Ferabee” iesnu laikā katru dienu, vairākas reizes dienā pēc nepieciešamības, lai mazinātu nepatīkamo sajūtu uz ādas ap degunu. Balzams ir ļoti maigs, viegli klājas un kādu laiku diezgan labi turas uz ādas, veidojot tādu nedaudz spīdīgu aizsargkārtiņu. Ādai paliek vieglāk jau uzreiz, tikko balzams uzsmērēts. Balzams, šķiet nomierināja ar savu maigo konsistenci. Savukārt ar krēmiem, ko agrāk lietoju, bieži bija tā, ka uzsmērējot tos, iekaisusī ada ap degunu nedaudz sūrstēja. Var jau saprast, jo krēmi nebija nekādi dabīgie. Taču propolisa balzams tāds ir un līdz ar to arī iedarbība tam ir patīkama un, kā secināju pēc dažām dienām, kad iesnas bija beigušās, – efektīva! Āda ap degunu bija sadzijusi – salīdzinājumam, parasti āda pēc iesnu pāriešanas vēl nedēļu nevarēja atkopties, bet ar „Ferabee” tas bija divu dienu jautājums. Neesmu vēl mēģinājusi balzamu citiem mērķiem, bet noteikti to turēšu pa rokai un pie izdevības lietošu, jo tas, kā „Ferabee” tika galā ar sakairināto ādu ap degunu, mani ļoti iwpriecināja!

Arī lūpu balzamu vēlos uzslavēt – labāks nekā jebkura higiēniskā, lūpu mitrināšanai un barošanai paredzētā lūpu krāsa! Patīkamāks lietošanā, jo pavisam viegli uzziežas, ir viegla, patīkama smarža, iedarbojas jūtami – lūpas tagad jūtas krietni labāk!

Paldies!

Dzidra, 46 gadi

Ik pa laikam sekoju savu lūpu stāvoklim. Ar gadiem tās paliek arvien sausākas un plānākas. Parasti izlīdzos ar kādu barojošu krēmu, jo parastās higiēniskās lūpukrāsas ātri uzsūcas un lūpas ir atkal sausas. „Ferabee” propolisa balzams gan ārstē, gan mitrina vienlaikus. Uzziestais balzams turas daudz ilgāk par jebkuru citu treknu un barojošu krēmu.

Ļoti patīkams ir vieglais propolisa aromāts un garša. Ļoti labi noder pie aukstumpumpām pašā sākuma stadijā. Tās tik ātri neattīstās un, uzsmērējot balzamu, pakāpeniski pazūd.

Vēl man ļoti patīk, ka balzams tiek ražots tepat – Latvijā. Tas, manuprāt, ir visvērtīgākais. Iesaku pirkt tepat, pie mums ražotus lūpu balzamus, nevis importa, kurus lietojot lūpas drīz vien atkal paliek sausas. Mani ļoti uzrunāja „Ferabee” propolisa balzams no „Apimi” un iesaku visiem to iegādāties, lai lūpas ir pasargātas, mitrinātas, barotas un koptas!

Lasi arī portālā medicine.lv:

https://medicine.lv/raksti/ferabee-propolisa-balzams-no-apimi

https://medicine.lv/raksti/testa-rezultati-ferabee-propolisa-balzams-no-apimi


Older Post Newer Post