en
  • en
  • lv
LIELĀ PAVASARA IZPĀRDOŠANA - ATLAIDES līdz pat 40%
en
  • en
  • lv
Cart 0

Testa rezultāti: APIMI Pēdu krēms

Jūnijā Medicine.lv sadarbībā ar SIA "ApiMI" piedāvāja izmēģināt Pēdu krēmu ar medu un ceļmallapas ekstraktu.  Šajā Bloga sadaļā vari lasīt atsauksmes no cilvēkiem, kuriem bija iespēja izmēģināt un lietot mūsu ražoto Pēdu krēmu.

Kristīne, 26 gadi

Rūpes par pēdām ir viens no maniem skaistumkopšanas un labsajūtas rituālu stūrakmeņiem. Pēdām lielu uzmanību veltu vairāku iemeslu dēļ. Tomēr pēdu labsajūta ir galvenā visā sarakstā. Pēdu lutināšana man svarīga arī tāpēc, lai tās labi izskatītos, jo vasarā taču gribas nēsāt skaistas kurpes! Un, lai visu dienu spētu komfortabli tajās nostaigāt, pēdām jābūt perfekti koptām. Perfekti koptas nozīmē mērcētas, masētas, atsvaidzinātas, skrubētas, atvēsinātas un labi pabarotas. Ja pie visām mehāniskām darbībām spēju beigās pievienot galveno elementu – krēmu, ar ko pabarot pēdas, tas ir kā ķirsītis uz putukrējuma. Jo labu pēdu krēmu nemaz nav tik viegli  atrast.

Portālā medicine.lv pamanīju APIMI pēdu krēmu ar medu un ceļmallapas ekstraktu. Izlasot visu rakstu, nolēmu pamēģināt medus masku + APIMI Pēdu krēmu ar medu un ceļmallapu ekstraktu. Tīrām pēdām uzsmērēju vienādās daļās sajauktu izkausētu medu ar olīveļļu. Masku paturēju pusstundu, tad nomazgāju un iemasēju APIMI krēmu pēdām. Fantastiski! Iesaku izmēģināt šo APIMI meiteņu recepti, ar ko viņas dalās medicine.lv portālā. Pēdas paliek tiešām samtainas un mīkstas. 

Lai jums fantastiski sanāk!

Sanita, 32 gadi

Mani uzrunāja medicine.lv piedāvājums izmēģināt  pēdu krēmu ar medu un ceļmallapas ekstraktu, ko radījis Latvijas ražotājs  SIA "ApiMI", jo vēlos parūpēties par savām pēdiņām. Iepazinos ar pēdu krēma aprakstu un ļoti atzinīgi novērtēju, ka tas ir dabīgs, radīts no bišu produktiem. Protams, vasaras sezonā vēlos parūpēties par savām pēdiņām galvenokārt tāpēc, lai tās būtu skaistas un maigas.

Jātzīstas, ka pēc ciešaino apavu nēsāšanas un dažreiz arī pārslodzes manas pēdiņas bija noberztas, nogurušas, sausas, un uz papēžiem bija izveidojies biezāks ādas slānis, kas mēdza plaisāt. Pirms tam ar pēdu vīlīti mēģināju atbrīvoties no sabiezējumiem, taču tie atjaunojās, lietoju arī dažādus kāju krēmus, taču bez rezultātiem. Un pēc Saulgriežu atvaļinājuma laukos sapratu, ka steidzami vajag parūpēties par pēdiņām, jo papēži bija saplaisājuši un sāpīgi. Priecājos, ka izdevās pieteikties notestēt  "ApiMI" pēdu krēmu, kuru saņēmu glītā kastītē, kopā ar mazu medus burciņu.

Vizuālais noformējums gaumīgs, vienkāršs, dizains atbilstošs bišu produktiem.

Pēdu krēma pudelīte neliela un ļoti ērti lietojama ar dozatoru. Krēma smarža ir brīnišķīga, dabīga, sajūtams propoliss un ceļmallapu ekstrakts, kas, manuprāt, piedot atsvaidzinošo noti. Krēma konsistence viegla, zīdaina.

Uzklājot katru vakaru uz pēdiņām krēmu, tas uzreiz labi uzsūcās, neatstājot neko lieku, un pietika ar nelielu krēma daudzumu.

Bija ļoti patīkami iemasēt smaržīgo krēmu, pie reizes arī veicot masāžu nogurušajām pēdiņām. Krēms ļoti labi mitrina un pabaro. Uzreiz varēja sajust, ka pēdas ir kļuvušas maigākas un saplaisājušie papēži ir pārklāti ar dziedinošu krēma kārtiņu. Pateicoties propolisa un ceļmallapas ārstnieciskajām īpašībām, pēdiņas jau nedēļas laikā bija atjaunojušās un kļuvušas maigas un skaistas.

Nolēmu arī izmēģināt ieteiktās SPA procedūras, jo komplektā bija arī neliela medus burciņa. Vispirms izmēģināju silto medus masku, visu sagatavojot, kā bija ieteikts; uzklāju silto masku uz pēdiņām un rokām. Ļoti patīkama, sildoša un smaržīga, relaksējoša procedūra un, protams, dziļi dziedinoša. Tad nomazgāju masku un iemasēju pēdu krēmu. Pamanīju, ka pēc tam bija ļoti labs miegs, jop procedūra lieliski relaksēja. No rīta pēdiņas un arī rokas bija pabarotas un gludas, un ļoti maigas.

Pēc tam izmēģināju atspirdzinošo pēdu vanniņu ar medu un ledus gabaliņiem. Tā brīnišķīgi noderēja karstajā laikā, jo pēdas bija nogurušas un nedaudz satūkušas pēc garās darba dienas. Atvēsinošā vannas procedūra noņēma tūsku. Pēc tam iemasēju pēdu krēmu.

Patiesi – ļoti vienkāršas, ērtas un, galvenais, dabīgas SPA procedūras mājas apstākļos! Paldies par ieteikumiem, turpināšu tos ievērot. Esmu ļoti priecīga par rezultātiem! Pēc  "Apimi" pēdu krēma ar medu un ceļmallapas ekstraktu lietošanas man vairs nav jāķeras pie pēdu vīlītes, jo manas pēdas ir veselīgas un maigas.

Sirsnīgs paldies "Apimi" meitenēm par šo dziedinošo pēdu krēmu! 

Lelde, 30 gadi

Vasara man vienmēr ir pats aktīvākais laiks – pastāvīgi dodos dažādos pārgājienos, atpūtā pie dabas, regulāri braucu uz vasarnīcu, sportoju un nododos citām aktivitātēm, kas rada papildu slodzi pēdām. Turklāt, kur vien tas iespējams, labprāt izbaudu arī to, ka var staigāt basām kājām. Lai gan vasara ir mans mīļākais gadalaiks, saprotu, ka pēdām šai laikā nepieciešamas papildu rūpes – pēdu āda nereti ir sausa, sasprēgājusi, nobrāzta, papēži ir cieti, āda noslāņojusies un zvīņaina. Ieraugot piedāvājumu testēt zīmola APIMI pēdu krēmu ar medu un ceļmallapas ekstraktu, uzreiz pieteicos. Biju dzirdējusi par medus vērtīgajām īpašībām, savukārt ceļmallapa – par tās efektīvo "pirmo palīdzību" zina ikviens. Uzrunāja arī tas, ka krēms ir pašmāju ražojums, turklāt tā izgatavošanā izmantotas vien dabiskas izcelsmes izejvielas.

Produkts ir iepakots nelielā, ērti lietojamā tūbiņā ar dozatoru. Iepakojuma dizains ir ļoti veiksmīgs – tas liek domāt par dabisku produktu, turklāt dizainā iestrādātas arī stilizētas medus šūnas, kas atklāj produkta saistību ar bišu produktiem. Pateicoties dozatoram, krēms ir viegli lietojams, iespējams paņemt tieši tik daudz produkta, cik vajadzīgs, nav jāmērc pirksti tūbiņā, un process nepaliek ķepīgs. Tā kā iepakojums ir samērā neliels un viegls, to tāpat ērti ņemt līdzi, arī dodoties ārpus mājām. Krēms burvīgi smaržo, labi klājas un nav lipīgs, nerada taukainuma sajūtu, labi uzsūcas ādā, radot ļoti patīkamu sajūtu gan lietošanas procesa laikā, gan pēc tam. Konsistence ir samērā viegla, kas padara lietošanu vieglu un ērtu.

Efekts ļoti iepriecināja, un pozitīvas pārmaiņas ieraudzīju jau pēc pašas pirmās lietošanas reizes! Papēžu cietā āda bija kļuvusi maigāka, mīkstāka, pēdu āda izskatījās veselīgāka, pēc tam, kad papildus biju lietojusi skrubi, šķita, ka tās jau ir gluži citas pēdas. :) Regulāri lietojot krēmu, pamanīju, ka āda vairs nav tik jutīga un ilgāk saglabājas mīksta, par spīti tam, ka ikdienā tāpat nācās daudz staigāt. Šo krēmu noteikti turpināšu lietot arī turpmāk, paldies!

Natālija, 29 gadi

Tā kā lietoju tikai dabīgo kosmētiku, jau labu laiku manā redzeslokā ir uzņēmuma „Apimi” produkcija, līdz ar to bija interese izmēģināt arī „Apimi” pēdu krēmu.

Krēma iepakojums patīk – tas asociējas ar bišu produktiem, kas arī ir šī krēma sastāvdaļa. Kāju krēma tilpums – 30 ml – manuprāt, ir pārak mazs, jo pietiek vien neilgam laikam. Tomēr lietošanas ziņā tūbiņa ar pumpīti ir ļoti ērta. Produkta smarža ir maiga, neuzbāzīga. Gribētos, lai tas vairāk smaržo pēc medus. Pēc konsistences krēms nav ne šķidrs, ne pārak biezs – atbilstošs pēdu krēmam.

Šo krēmu lietoju pārsvarā pēc dušas, pēc jūras un veicot pedikīru. Katrai pēdai lietoju 2 dozatora spiedienus, tad sajūta ir ideāla – pēdas ir mīkstas un maigas, ir pabarotas un mitrinātas. Manis lietotais krēma daudzums neuzsūcas ātri, tomēr pa to laiku ir labi veikt kāju vingrojumus ar kājām gaisā – gan kājām labi, gan krēms ātrāk uzsūcas.

Kopumā esmu ļoti apmierināta ar šo pēdu krēmu, jo tādu rezultātu arī gaidīju ar tik bagātīgu un dabīgu sastāvu. Paldies Medicine.lv par iespēju izmēģināt „Apimi” kosmētiku!

Santa, 34 gadi

Nolēmu izmēģināt „ApiMi” pēdu krēmu tāpēc, ka jau esmu „ApiMi” kliente – lietoju gan lūpu balzamus, gan roku krēmu un esmu ar tiem apmierināta. Šobrīd esmu arī pēc sastāva dabīgāka pēdu krēma meklējumos, tāpēc iespēja izmēģināt konkrēto produktu nāca tieši laikā.

Visiem „ApiMi” produktiem ļoti patīk vizuālais noformējums – tā kā sastāvā ir medus, tad tematiski tas skaisti tiek apspēlēts arī iepakojuma dizainā. Konkrētais krēma iepakojuma tilpums – 30 ml – ir ļoti ērts; ja krēmu nākas paņemt līdzi izbraucienā, tas neaizņem daudz vietas. Pastāvīgai lietošanai gan izvēlēšos krēmu lielajā iepakojumā.  

„ApiMi” pēdu krēmu ir ļoti ērti lietot, jo ir pumpītis – pirmkārt, man tas patīk, jo krēmam lieki nepiekļūst gaiss, otrkārt, var viegli dozēt nepieciešamo daudzumu. Tas ir ļoti liels pluss visai „ApiMi” produkcijai. 

Pirrmais, ko pamanīju, pirmo reizi uzklājot krēmu, bija tā patīkamā, neuzbāzīgā smarža. Ne par daudz, ne par maz. Konsistence viegla, patīkami klājas un viegli uzsūcas ādā, nerada ilgu "taukainuma" efektu. 

Problēmu ar pēdu ādu man nav (nav saplaisājuši papēži, sabiezējumi utt.), bet tik un tā profilaktiski par to rūpējos. „ApiMi” pēdu krēmu lietoju vidēji divas trīs reizes nedēļā un noteikti vakarā pēc dārza darbiem, kad tiek staigāts ar basām kājām, jo tad gan pēdu āda pasliktinās, kļūst sausāka. Krēmu pastiprināti ieziedu tieši papēžu ādā un kāju nagu kutikulās.

Krēms savu darbu paveic, āda kļūst mīkstāka, nav novērojams ādas sausums, tā tiek pienācīgi sakopta un pabarota arī pēc staigāšanas ar basām kājām. Efekts saglabājas arī nākamajā dienā. Pēc mēneša ilgas lietošanas varu viennozīmīgi teikt pozitīvus vārdus arī par šo krēmu – kā jau par visu „ApiMi” produkciju.

Paldies!

Aiva, 33 gadi

Man pastāvīgi ir saplaisājuši papēži. Daudz ikdienā pārvietojos basām kājām. Līdz ar to pēdas plaisā un gribas atrast kaut ko, kas palīdz. Esmu lietojusi ļoti daudz dažādus krēmus un balzamus kājām, bet efekta īsti nav bijis, palīdz viss uz īsu brīdi un tad, kā likums, sākas viss no jauna. Lasot ziņas, ieraudzīju „ApiMi” reklāmu par produkta "ApiMi pēdu krēms" testu.

Ļoti iepriecināja iepakojums, kur bija ne tikai krēms, bet arī medus.Tas likās ļoti aizkustinoši un „Apimi” līdz ar to man iepatikās uzreiz! Vienreizēja ideja arī ir pamācība, ieteikumi, kā lietot krēmu.

Krēmu lietot ir ļoti ērti, vienīgi kā mūsdienu cilvēkiem visu gribas tūlīt un tagad. Pagaidīt un veltīt laiku nemaz negribas. Bet, saņemot rokā dūšu un veltot vien pāris minūtes, visu var izdarīt un savas kājas sakopt. Neskatoties uz to, ka ārā ir vasara un visur skrienu basām kājām, efekts ir 100 reizes labāks nekā lietojot citus izstrādājumus ziemā.

Noteikti izmēģināšu arī citus „ApiMi” produktus un ļoti priecājos, ka mūsu mazajā zemītē ir tik uzņēmīgi cilvēki, kas vēlas kaut ko darīt un rada.

Paldies jums!

Gunta, 48 gadi

Tieši vasaras vidū tapa zināms, ka „Apimi” piedāvā testēt vēl vienu savu produktu – pēdu krēmu ar medu un ceļmallapu ekstraktu. Kad tad, ja ne vasarā nepieciešams labs palīgs pēdām – iedarbīgs krēms! Tāpēc uzreiz pieteicos, jo iepriekš testētie „Apimi” produkti bija inovatīvi un ļoti patīkami lietošanā.

Šis krēms iepildīts flakoniņā, kas atpazīstams ar „Apimi” izvēlētajām krāsām un medus simboliku. Dzeltenā krāsa šoreiz gan citā tonalitātē, bet tas droši vien ir ar nolūku, lai akcentētu produkta savdabību – ārstniecības auga ceļmallapu ekstrakta klātbūtni krēma sastāvā.

Flakona lielums 30 ml ir pieņemams testēšanai, bet ikdienas lietošanai pierasts,  ka pēdu krēmi ir lielāka tilpuma iepakojumā, taču internetveikalā atrodams arī 50 ml flakons. Mājaslapā atradu skaidrojumu, kāpēc ir šāds neliels tilpums, – lai būtu ērti ņemt līdzi gan ceļojumā, gan ikdienas gaitās. Lietošanu ērtāku padara arī dozētājs.

Ja runā par ikdienas gaitām – šis krēms līdzņemšanai šķita ideāls arī kā roku krēms, jo ir vieglas konsistences, labi uzsūcas un neuzkrītoši, patīkami, eleganti smaržo. Tādā veidā arī sāku testēt šo krēmu!:) Tomēr vēlāk krēmu izmantoju tam paredzētajam nolūkam – pēdu ādas kopšanai. Vakaros plānā kārtiņā uzklāju uz tīras pēdu ādas, pirkstiem un nagiem. Procedūra ir patīkama, jo krēms labi uzsūcas un ilgi palīdz saglabāt viegli mitrinātas un ieeļļotas ādas sajūtu. Izrādās, to veicina vēl kādas būtiskas krēma sastāvdaļas – COSMOS un Ecocert sertificētas eļļas (mandeļu, vīnogu kauliņu, kokosa un olīvu eļļas), kas baro un mitrina ādu, padarot to maigu. Ievēroju, ka krēma sastāvā ir arī vēl viens bišu produkts – propoliss. Šo procedūru atkārtoju vairākus vakarus pēc kārtas, un rezultāts bija iepriecinošs – āda arī no rītiem bija maigāka, elastīgāka.

„Apimi” meitenes testa produktam bija pievienojušas arī medus trauciņu (Paldies!), rosinot izmēģināt spa procedūru pēdām ar medu un krēmu. Aizņemtības dēļ to vēl nepaspēju, bet viss vēl priekšā! Vasara turpinās! Pēdām noderēs!

Paldies par šo iespēju!

Anete, 42 gadi

Ar "ApiMi" produkciju jau esmu pazīstama - lietoju propolisa balzamu un roku krēmu ar medu, savukārt vīram ir roku krēms vīriešiem. Abi esam ļoti apmierināti ar šiem produktiem, tāpēc bija interese izmēģināt "ApiMi" krēmu pēdām. Man pēdas ir diezgan sausas un raupjas un, lai kādus krēmus lietotu, to stāvoklis nav apmierinošs. Bija jau ienākusi doma iegādāties "ApiMi" krēmu pēdām iepriekš, taču piemirsās, un tad ieraudzīju, ka ir iespēja to pamēģināt produktu testa ietvaros.

Pirmais, kas man ļoti iepatikās, ir tas, kā "ApiMi" bija noformējuši testa produktu - klāt bija medus burciņa un kartiņa, kas likās ļoti jauki. Var just, ka "ApiMi" pret klientiem izturas ar īpašu rūpību.

Otrais, kas patika, - "ApiMi" pēdu krēma iepakojuma kompaktais izmērs. To visur var ņemt līdzi un ieziest ar krēmu pēdas, kad vien ir tāda vajadzība! Ļoti parocīgi, praktiski!

Trešais - krēma aromāts ir maigs un patīkams, bet konsistence zīdaina, nav ne šķidra, ne bieza, tieši tāda, kā vajag.

Un visbeidzot par efektu - lietojot dikvas trīs reizes dienā katru dienu, pēc nedēļas pēdu āda bija kļuvusi ievērojami mīkstāka un nebija vairs tik ļoti sausa. Papildus izmēģināju abas "ApiMi" receptes - SPA procedūras pēdām. Tad tikai sapratu, kāpēc bija klāt medus burciņa - "ApiMi" padomājuši par visu! :) Abas SPA procedūras, pirmkārt, sniedza neaprakstāmu relaksāciju! Pēdām bija tik patīkami, īpaši darba dienu vakaros (darbs ir uz kājām), kad kājas bija pārgurušas. Efekts bija tūlītējs - pēdas bija jūtami mitrinātas u pabarotas, āda bija patīkama pieskārienam. Un staigāt pēc šādām procedūrām bija gluži kā pa mākoņiem! :)

Esmu apmierināta ar "ApiMi" pēdu krēma lietošanas pieredzi un noteikti turpināšu izmantot "ApiMi" produkciju! Paldies!

Lilita, 31 gads

Man vasarā patīk nēsāt platformas kurpes, taču, ilgāk pastaigājot, sāk sāpēt pēdas, jo papēžu āda ir cieta un vietām dažreiz pat plaisā. Arī vizuāli gribējās uzlabot pēdu stāvokli, tāpēc bija liela interese izmēģināt "ApiMi" pēdu krēmu, jo uzrunāja tā vērtīgais sastāvs, par kura īpašībām jau iepriekš biju lasījusi daudz laba.

Vispirms liels paldies "Apimi" par jauko testa produkta noformējumu (kastītē bija pievienota maza medus burciņa), bija ļoti patīkami to saņemt! 

Pēdu krēma pudelīte ir ļoti ērta un praktiska, to jebkur var ņemt līdzi, jo neaizņem daudz vietas, savukārt dozators atvieglo lietošanu un ļauj dozēt krēmu, lai tas netiktu izlietots par daudz. Krēmam ir neuzkrītoša smarža, kas man ļoti patika. Lielai daļai pēdu krēmu smarža ir diezgan intensīva, tos pavisam noteikti rokām neuzmērēsi, jo tā ir diezgan specifiska. Savukārt "Apimi" pēdu krēmu droši var lietot arī rokām, jo smarža itin nemaz neliecina, ka tas būtu pēdu krēms. 

Efekts bija lielisks gan pēdām, gan rokām. Pēdām krēms nogludināja ādu, padarīja mazās plaisiņas mazāk redzamas, āda kļuva mīkstāka. Protams, vēl ir liels darbs priekšā, jāaiziet pie speciālista profesionāli sakopt pēdas u. tml., taču krēms deva tiešām daudz, un pēdu ādas stāvoklis gan vizuāli, gan pēc taustes un sajūtām uzlabojās. Radās interese izmēģināt arī citus "Apimi" produktus. Paskatījos ražotāja mājaslapā - tiešām liela izvēle visam ķermenim! Noteikti iegādāšos atsevišķi krēmu arī rokām un arī sejai. 

Paldies, esmu apmierināta!

Jūlija, 45 gadi

Vēlējos pamēģināt "Apimi" pēdu krēmu, jo, pirmkārt, daudz ikdienā staigāju un veidojas uz pēdām uzstaigājumi, beizāka āda, kā arī pēdu āda ir diezgan sausa, un, otrkārt, par "Apimi" biju dzirdējusi un lasījusi daudz labas atsauksmes - esot ļoti efektīvi produkti.

Pēdu krēmu lietoju divas trīs reizes dienā - no rīta pirms darba, tad pusdienlaikā - kad sanāca, un vakarā pēc darba. Pirms krēmu sāku lietot, biju devusies pie speciālista, kas sakopa manas pēdas un atbrīvoja no sabiezējumiem. Parasti sabiezējumi atkārtoti sāk veidoties pāris nedēļu laikā, taču, regulāri lietojot "Apimi" krēmu šo parādību izdevās novilcināt, pēdas ilgāku laiku saglabājās mīkstas, mitrinātas, vizuāli skaistas - gluži kā tikko pēc pedikīra speciālista. Patīk arī krēma maigā medus smarža, nav tā asā nepatīkamā aromāta, kas ļoti raksturīgs daudziem pēdu krēmiem.  Pluss ir arī krēma iepakojuma mazais izmērs, var ņemt līdzi jebkur, jo aizņem maz vietas. 

Kopumā esmu apmierināta ar šī krēma sniegto rezultātu un pagaidām uz citiem skatīties neplānoju, lietošu šo. Paldies!

 

 Lai atrastu Pēdu krēmu mūsu e-veikalā, spied uz linka: 
https://apimi.lv/lv/products/foot-cream-with-honey-and-plantain-extract-travel
https://apimi.lv/lv/products/foot-cream-with-honey-and-plantain-extract-50ml

Lasi arī portālā medicine.lv:

https://medicine.lv/raksti/solo-cauri-vasarai-skaistam-pedam

https://medicine.lv/raksti/testa-rezultati-apimi-pedu-krems-ar-medu-un-celmallapas-ekstraktu


Older Post Newer Post