en
  • en
  • lv
en
  • en
  • lv
Cart 0

Apimi bišu vaska un propolisa sildošās aplikācijas

#application #beesproducts #beeswax #heatapplication #naturalproducts #propolis

Iepazīstinām Tevi ar ApiMI sildošajām aplikācijām! Mūsu komandas  izstrādātā, propolisa attīrīšanas un iestrādnes, tehnoloģija ir ļāvusi radīt divas - propolisa un bišu vaska - aplikācijas, kas ir ne vien daudzfunkcionāls un vairākkārt lietojams, bet arī dažādiem vecumiem piemērots, drošs, dabiskas izcelsmes līdzeklis.

ApiMI sildošās aplikācijas sastāv no kokvilnas auduma, kas ir apstiprināts ar Oeko-Tex sertifikātu, un Piebalgā ievāktiem bišu produktiem - propolisa un bišu vaska - kas tiek iestrādāti starp šī auduma slāņiem. Siltumterapijas īpašības, ko sniedz aplikācijas, apvienojumā ar fizioterapiju un medikamentiem, ir pielietojamas vairāku atveseļošanās procesu veicināšanā:

  • pēc traumu, balsta, kustību sistēmas iekaisumiem 
  • saspringtu muskuļu atslābināšanai
  • pēc dziļo elpceļu iekaisumiem, veicinot krēpu veidošanos un elpceļu attīrīšanos
  • atvieglojot simptomus un uzlabojot dzīves kvalitāti pacientiem ar hroniskām locītavu saslimšanām
  • uzlabojot gaisa kvalitāti telpās
  • atvieglojot elpošanu saaukstēšanās gadījumā, turot atvērtu aplikāciju sev tuvumā, piemēram, blakus uz spilvena nakts laikā
  • sildot pēdas

Taču, jāņem vērā, ka aplikācijas NAV paredzētas akūtu traumu un iekaisumu ārstēšanai, kā arī, pastiprināta ādas jutīguma gadījumā tās ir jālieto piesardzīgi.  

Aplikāciju lietošana un sajūtas lietošanas procesā

Bišu vaska un propolisa sildošo aplikāciju lietošana ir pavisam vienkārša un ērta. Tās ir izmantojamas vairākkārt, turklāt atkārtotas lietošanas laikā, tās nesalīp, kā arī neatstāj uz ādas netīrumus vai vaska paliekas. Lūk, 5 soļi to pareizas lietošanas procesā.

1. Sākotnēji, aplikācija ir jāuzsilda - vaska aplikācijas silda līdz 40 oC, propolisa aplikācijas silda līdz 50 oC. Aplikācijas nedrīkst pārsildīt!
2. Sildīšanai var izmantot apkures radiatorus, cepeškrāsni, fēnu, siltu katla vāku vai jeburu citu siltu virsmu un siltuma ierīci. 

    Padoms! Sildīšanai iesakām izmantot tieši cepeškrāsni, aplikāciju sildot 2-3 minūtes. Aplikāciju sildīšana cepeškrāsnī ļauj gan noregulēt sildīšanai nepieciešamo temperatūru, gan uzņemt laiku, kas ir svarīgs aspekts, lai aplikāciju nepārsildītu un neradītu ādas apdegumus.

    3. Pēc uzslidīšanas, aplikāciju liek uz konkrētās ķermeņa daļas un to apsedz  ar drēbi. Jāatceras, ka aplikācijai ir jābūt patīkami siltai, ne karstai!
    4. Aplikāciju uz ķermeņa tur 20 - 30 minūtes, kamēr saglabājas sildošais efekts.
    5. Pēc aplikācijas izmantošanas, to ir ieteicams uzglabāt sākotnējā iepakojumā, virspirms atdzesējot. Aplikācijas neuzglabāt tiešā saules gaismā!

      Padoms! Propolisa aplikācijām atdziestot, tās saglabā ''ieņemto'' formu, tāpēc, lai to atkal iztaisnotu, tā ir vēlreiz jāuzsilda, savukārt, vēsas vaska aplikācijas ir droši lokāmas un iztaisnojamas bez atkārtotas sildīšanas.

       

      Sajūtas, lietojot ApiMI sildošās aplikācijas

      Aplikāciju patīkamais aromāts ir jūtams jau tikko atverot to iepakojumu un sākotnēji šķietamā lipīguma sajūta, paņemot aplikācijas rokās, izrādās gluži pretēja - tās ir maigas pieskārienam un, pateicoties, bišu vaska un propolisa iestrādei starp kokvilnas auduma slāņiem, tās nerada smērējumus ne uz ādas, ne apģērba, kā arī audums nepieļauj uzsildītās masas izplūšanu ārpusē. Rīkojoties atbilstoši aplikācijas uzsildīšanas norādījumiem, tās sniedz patīkamu siltumu, kas ne tikai silda konkrēto ķermeņa daļu, bet arī to atslābina, ļaujot atslābt arī visam ķermenim kopumā, turklāt aplikāciju lielums ir atbilstošs gan ērtai roku locītavu apsegšanai, gan kāju locītavu, muguras un citu ķermeņa daļu apsegšanai kā pieaugušajiem, tā bērniem. Pateicoties aplikāciju spējai atslābināt, sildīšanas procesā, tiek atslābināts arī prāts, rodot miera sajūtu, kas ir tik būtisks ikviena ikdienas skrējienā. 

      Mazliet vairāk par katru no aplikācijām atsevišķi:

      Bišu vaska sildošās aplikācijas

      Aplikācijai ir saldens aromāts, kas ir jūtams gan pirms, gan pēc aplikācijas uzsildīšanas. Arī pirms uzsildīšanas tā ir viegli lokāma un pakļāvīga. Uzliekot aplikāciju uz ķermeņa, tā sākumā silda, pēcāk atdzesē un sāk sildīt atkārtoti - dzesējošo sajūtu rada kondensāts jeb neliela rasas kārtiņa, kas veidojas starp ādu un aplikāciju sildīšanas procesā. Kad kondensāts uzsilst, tas iesūcas ādā, to mitrinot, izmantojot visas, bišu vaskā esošās, labvēlīgās īpašības. Pēc aplikācijas izmantošanas āda ir maiga, kā arī mitrināta, ko ir iespējams sajust, pat ja pirmajā aplikācijas lietošanas reizē aplikācijas dzesējošās īpašības nav manītas. Āda viegli smaržo pēc medus un ķermenis ir atbrīvots, nezaudējot mundruma sajūtu. 

      Propolisa sildošās aplikācijas

      Aplikācijai ir propolisam raksturīgais aromāts, kas ir izteikts, taču neuzbāzīgs un svaigs. Tās sildīšanas laikā, aromāts patīkami izplatās telpā, atsvaidzina gaisu un rada vieglākas elpošanas sajūtu. Propolisa aromāts ir jūtams arī uz ādas pēc aplikācijas lietošanas. Atšķirībā no vaska aplikācijām, tās ir stingras un pirms uzsildīšanas nav padevīgas locīšanai vai jebkādai citai deformācijai, lai, piemēram, izmēģinātu aplikācijas aplikšanu ap locītavu pirms tās reālas izmantošanas. Propolisa aplikācijām piemīt ļoti laba siltumvadītspēja - tās ātri un vienmērīgi uzsilst, tāpēc vēlreiz jāatceras, ka tās nedrīkst pārsildīt. Aplikāciju uzliekot uz ķermeņa, tai ir jābūt patīkami siltai. Aplikācija kārtīgi izsilda apklāto ķermeņa vietu, tāpēc to nedrīkst atstāt uz ādas ilgāk par 30 minūtēm. Pēc aplikācijas izmantošanas siltums tās apsildītajā ķermeņa daļā saglabājas, radot sajūtu, ka tā joprojām ir uz ķermeņa, kas ir pateicīgi gadījumā, kad ir vēlme aplikāciju uz ķermeņa turēt ilgāku laiku kā tas ir atļauts. Līdzīgi kā ar vaska aplikācijām, pēc propolisa aplikāciju izmantošanas ir jūtama muskuļu atbrīvotība, patīkams atslābums un siltums. 

      *Abu aplikāciju sniegtās, propolisa un bišu vaska labās īpašības, saglabājas vismaz līdz 20, vienas aplikācijas, lietošanas reizēm. Jāpiebilst, ka pēc katras sildīšanas reizes aplikāciju aromāts un sniegtās īpašības var mazināties, taču, to siltumvadītspēja saglabājas visa produkta lietošanas derīguma termiņa laikā, kas, siltumterapijas nolūkiem, ļauj to izmantot vairāk par 20 reizēm.

      ApiMI bišu vaska un propolisa sildošās aplikācijas ir daudzfunkcionāls, vairākkārt lietojams, dabīgs un drošs produkts, kura devums cilvēka veselības veicināšanai un uzlabošanai iezīmējas gan mūsu cieņā un mīlestībā pret dabu, gan rūpēs pret apkārt esošajiem, kā lieliem, tā maziem, apvienojot zināšanas, centību un roku darbu, lai sniegtu Jums pašu labāko ik dienas.


      Newer Post