en
  • en
  • lv
en
  • en
  • lv
Cart 0

Padarīsim iepirkšanās trakumu pirms svētkiem jēgpilnāku

#apimi #charity marathon #dodpieci

Ar labdarības maratonu “Dod pieci” esmu pazīstama jau kopš tā pirmsākumiem 2014.gadā un esmu patiesi laimīga būt daļiņa no tā. Abi ar vīru esam uzticīgi radio pieci klausītāji un bijām sajūsmā, kad parādījās pirmais  labdarības maratons. Ar lielu prieku ziedojām, izvēloties katrs savu dziesmu.. Nebija svarīgi, vai dziesmu dzirdēsim ēterā, bet bija patīkami apzināties, ka esam devuši, lai kādam palīdzētu. Kopš tā laika neesam izlaiduši nevienu gadu un, nu jau  arī katram no mūsu trīs bērniem tiek pa dziesmai.. Vērojot labdarības maratona tiešraides allaž iztukšoju asaru krājumus un  no sirds novērtēju savu ikdienu, savu ģimeni, savas spējas brīvi pārvietoties un darīt lietas, kas aizrauj.

Tad, kad mēs ar māsu nodibinājām savu uzņēmumu Apimi, mēs zinājām, ka vēlamies ne tikai gūt no tā ienākumus, bet arī palīdzēt citiem tiklīdz mums būs tāda iespēja. Tuvojoties Ziemassvētkiem un ar nepacietību gaidot jauno labdarības maratona tēmu, tika pieņems lēmums piedalīties, jo mēs kā uzņēmums spējam ziedot vairāk!  Vēlamies aicināt ikvienu padarīt iepirkšanās trakumu pirms svētkiem jēgpilnāku un iepērkoties  mūsu e-veikalā kļūt par daļiņu no šī labdarības maratona. Kā? Mēs ziedosim labdarības maratonam divreiz pa pieci procenti jeb 10% no katra pirkuma (līdz pat 23.decembrim), kas tiks izdarīti mūsu e-veikalā www.apimi.lv.

Nedaudz par pašu labdarības maratonu no pašu organizatoru puses:

“Jau septīto gadu Latvijas Radio 5 – Pieci.lv organizē labdarības maratonu “Dod pieci!”. Tā ir daļa no starptautiska projekta “Serious Request,” kurā dažādās Eiropas valstīs radio dīdžeji nedēļu raida no īpašas stikla studijas, pievēršot uzmanību konkrētai labdarības maratona izraudzītai grupai vai sabiedriski nozīmīgai tēmai. Ikviens tiek aicināts ziedot līdzekļus apmaiņā pret mīļāko dziesmu radio ēterā. Labdarības maratona primārais mērķis ir cilvēciskākas vides veidošana, jo katrs “Dod pieci!” stāsts ir par labāku un cilvēciskāku sabiedrību.”

ŠOGAD LABDARĪBAS MARATONS VELTĪTS VIDES PIEEJAMĪBAI CILVĒKIEM AR FUNKCIONĀLIEM TRAUCĒJUMIEM, tiklīdz būs pieejama plašāka informācija – papildināsim.

Kopš uzsākām uzņēmējdarbību laiks pirms Ziemassvētkiem ir kļuvis pavisam savādāks, daudz īpašāks, tiek sarakstītas simtiem sirsnīgas kartiņas, ar lielu rūpību sapakoti dāvanu komplekti un katrā no tiem mēs ieliekam arī daļiņu no sevis, jo no visas sirds vēlamies, lai to saņēmējs jūt rūpes un mīlestību, kas  sapakota paciņā. Ziemassvētki nav tikai par dāvanām un ēdieniem, tas ir laiks, kad paskatīties uz to, kas mums jau ir citām acīm, novērtēt, pateikties, samīļot savu ģimeni. Mēs esam daudz bagātāki nekā mums šķiet, jo bagātība nav tikai materiālās lietās.

Un ja Tev ir ar ko dalīties un Tev noteikti ir – nebaidīties to darīt, viss ar ko dalāmies atgriežas pie mums daudzkārtīgi! Lai vairojas labais mums visapkārt!

 

Ar sirsnīgiem sveicieniem,
Jūsu Apimi Ieva

Older Post Newer Post